Skip to content Skip to content

Vakmanschap als kwaliteitsmerk

Bij Willems Veranda's geloven we in de kracht van vakmanschap. Het is de essentie van ons kwaliteitsmerk en de drijvende kracht achter elk project dat we realiseren. In deze blog duiken we dieper in op het belang van vakmanschap in de wereld van veranda's, tuinkamers en andere buitenruimtes. We laten zien hoe ons toegewijde team van experts elk detail met precisie benadert, met als resultaat duurzame, prachtige constructies. Ontdek hoe vakmanschap de sleutel is tot een veranda die niet alleen de tand des tijds doorstaat, maar ook jouw levenskwaliteit verrijkt.

 

 

Vakmanschap & ervaring

Luc Willems, de bezieler en die het bedrijf leidt, weet alles van veranda’s, tuinkamers, orangerieën, pergola’s, poolhouses of woonuitbreidingen… Meer dan 38 jaar geleden startte hij het bedrijf op in de wetenschap om een kwalitatief verschil te maken in de wereld van veranda’s en tuinkamers. Nu 38 jaar later, en meer dan 250 werknemers rijker is er geen enkel ander bedrijf in België die kan terugvallen op zoveel ervaring, vakmanschap en vertrouwen in de markt als Willems tuinkamers en veranda’s vandaag de dag.

 

 

Innovatie als drijfveer

Alle 250 werknemers zijn er trots op een vertrouwde, deskundige verandabouwer te zijn. De reden hiertoe is dat we elk jaar opnieuw in onszelf blijven investeren opdat we op de markt, de beste kwaliteit en toepassingen kunnen blijven delen met de klanten! Onze intentie is om het leven van de klant te vergemakkelijken, door tal van slimme functies mee te integreren, thermos-regulerende beglazing waardoor ze elke dag van het jaar kunnen genieten van hun veranda, tuinkamer of woonuitbreiding.

 

Kwaliteit als merknaam

We zijn meer dan alleen een installatiebedrijf voor veranda’s of tuinkamers, we zijn ambachtslieden die dromen op maat van mensen maken. Elk project, waarvan er nu al meer dan 22.000 op de teller staan in Nederland, België en Frankrijk is een uniek project. Elke woonuitbreiding, veranda of tuinkamer wordt met de nodige aandacht ter plaatse bekeken, uitgetekend en beantwoord aan de verlangens van de klant. Ons motto is heel eenvoudig: “Een veranda, tuinkamer of woonuitbreiding voor het leven!” Elke realisatie is een uithangbord voor Willems veranda. Onze opgedane kennis en vakmanschap geeft ons zelfs de privilege om duurzame en oersterke Komodovaranen-terrarium te maken voor Pairi Daiza.

Het team van Pairi Daiza wilde immers een nieuw verblijf realiseren voor hun komodovaranen. Om aan de heel specifieke noden van deze uitzonderlijke dieren te kunnen beantwoorden (de juiste hoeveelheid licht, warmte, vochtigheidsniveau, …) werd beroep gedaan op de expertise van het team van Willems tuinkamers en veranda’s.

Vakmanschap als kwaliteitsmerk-2

We zijn trots dat Pairi Daiza voor dit project voor Willems veranda's koos en dat we dit project tot een goed einde hebben gebracht. U kunt het resultaat én de bewoners zelf gaan bewonderen in het dierenpark!” zegt luc Willems.

 

De structuur en de vereisten:

  • De veranda bestaat uit twee compartimenten met een totale oppervlakte van 70 m² en biedt voldoende ruimte aan 3 meterslange komodovaranen

  • Uiterst kwalitatieve materialen en isolerend glas garanderen de veiligheid voor mens en dier.

  • De montage van het veranda-project ter plaatse nam slechts 5 werkdagen in beslag, om de werking van Pairi Daiza zo weinig mogelijk te verstoren

 

Ook uw toekomstig project is een uniek project die alle nodige kennis en vakmanschap vereist om het tot een goed einde te brengen. Al heb je gegarandeerd geen komodovaranen in huis, ook uw veranda of woonuitbreiding dient voor het leven te zijn! Aarzel niet om de nodige kennis en informatie in te winnen bij één van onze verantwoordelijken om jouw droom tot leven te brengen.