Skip to content

Een woonuitbreiding: leef slim!

Klassieke stijl

15

Moderne stijl

De verschillende stijlen en woonuitbreidingen voor 2021-4-2-1-1

Verhoog je kwaliteit van wonen!

Een woonuitbreiding is meer dan een veranda alleen. Bij een woonuitbreiding worden verschillende muren opengebroken om zo tot een grotere ruimte te komen waar natuurlijk lichtinval primeert.

Deze manier van wonen is de toekomst. Het vergroot niet alleen ruimtelijk de manier van wonen maar ook het welzijn van de bewoners. Door een zo optimaal natuurlijk lichtinval in je leefwereld toe te laten, voedt je zowel je fysieke als je mentale welzijn. Geen klassieke donkere kamers met vier muren meer, maar openheid en veel ruimte! 

 

Een slimme oplossing!

Sloop die muren om je heen en transformeer je woning in een heel nieuwe leefwereld. Deze aanpak  is de perfecte oplossing voor wie stijlvol wil wonen zonder de bestaande woning te moeten plat gooien of een nieuwbouw te moeten plaatsen.

_DSC0385-medium

Stijlvol wonen met een woonuitbreiding van Willems

Kennis van zaken

Een woonuitbreiding is pas geslaagd dankzij de hoge graad in afwerking. Om dit te realiseren is een goed plan van aanpak nodig. Vele nutsleidingen en comfort voorzieningen moeten worden geïntegreerd. Dit vraagt kennis en ervaring. Door ons decennia lang vakmanschap en een degelijk opgeleid team van meer dan 250 toffe collega's klaren we de klus met een zo weinig mogelijke hinder voor de klant. 

Innovatieve materialen

Dankzij onze 'high-tech'-toepassing met hoogwaardig aluminium kunnen we elke stijl, kleur, vorm en overbrugging aan die de klant van ons vraagt. Dit zorgt ervoor dat elk project uniek is en op maat van de klant gemaakt.  

Onze woonuitbreidingen zorgen voor een zeer grote herwaardering van een bestaande woning. Niet alleen de kwaliteit van wonen, maar ook de waarde van je woning stijgt aanzienlijk. 

_DSC9729-1
De woonuitbreiding realisaties van 2020!-Dec-15-2020-01-11-39-62-PM

Uw stijl, uw smaak!

Elke stijl of kleur die de klant wenst kunnen we realiseren. Door een breed aanbod aan diverse materialen bieden we de klant de mogelijkheid aan om elk detail in de afwerking te gaan personaliseren. Dit kan gaan van het bekomen van een natuurlijke 'look& feel' door het gebruik van diverse houtsoorten tot geïntegreerde gadgets, domotica en klimaatregelaars. 

Slimme toepassingen .

Het is ons vakmanschap die ervoor zorgt dat u met een woonuitbreiding 365 dagen lang kan genieten van een optimale natuurlijke lichtinval en zicht op uw geliefde tuin.  Bij al deze voordelen hoef je nooit in te boeten aan je comfort.

Door het gebruik van duurzame en kwalitatieve materialen is genieten in stijl een alledaagse zaak geworden. Alle materialen zijn uiterst onderhoudsvriendelijk en bestand tegen extremen in ons klimaat. Een weldoordachte woonuitbreiding zal u in elk seizoen dienen en uw dagelijks leven kwalitatiever maken. Investeer nu in geluk dankzij een woonuitbreiding van Willems.

Neem vandaag nog contact op met ons en begin met uw droom werkelijkheid te maken! Onze specialisten in het vak staan u graag met raad en daad bij. 

Van een plan tot een slimme woonuitbreiding

METEN

Een afspraak ter plaatse met onze adviseur helpt u om een realistische kijk op de uit te voeren werken te krijgen.

Het aantal m², de complexiteit van de constructie, de gekozen opties en het volume bepalen in grote mate de basisprijs van een woonuitbreiding.

OFFERTE

Onze offertes zijn realistisch en transparant, opdat de klant van in het begin weet waar hij of zij aan toe is.

PRODUCTIE

Eens alles is ingepland, kan de productie in de eigen productiehallen worden aangevat. Een productieverantwoordelijke volgt elke stap tijdens het proces zorgvuldig op zodat een vlotte plaatsing van de constructie mogelijk wordt.

PLAATSING

Vakkundige plaatsers komen met de nieuwste technieken ter plaatste. Dit zorgt voor een propere en vlotte oplevering en een minimale werf-bezetting van uw woning.

Een werfverantwoordelijke zorgt steeds voor een 100% tevreden oplevering bij de klant.

Een toonzaal in uw buurt

Breng ons een bezoek en laat u inspireren

 

 

Toonzaal<br>Ardooie

Toonzaal Ardooie

West-Vlaanderen

Toonzaal Denderhoutem

Toonzaal Denderhoutem

Oost-Vlaanderen

toonzaal-kampenhout

Toonzaal Kampenhout

Vlaams-Brabant

Toonzaal Meerhout

Toonzaal Meerhout

Antwerpen

Toonzaal Spy

Toonzaal Spy

Namen

Toonzaal Louveigné

Toonzaal Louveigné

Luik

Toonzaal Frameris

Toonzaal Frameries

Bergen

Ontdek ook onze andere Willems veranda's realisaties

Pergola-1-1-1

Pergola's

_DSC9753-1

Veranda's

_DSC9703-1

Poolhouse