Wie is Willems veranda's?

Als een hecht team krijgen we grootse dingen gedaan!

willems veranda site

Willems veranda's

Willems veranda's werd opgericht in 1984 en is sindsdien uitgegroeid tot de grootste tuinkamer en veranda's bouwer van België. Vandaag hebben we meer dan 250 medewerkers in dienst bij de Groep Willems. In 1997 leverden we ruim 460 veranda's per jaar op, nu zijn dat er meer dan 1.400 per jaar.

De dagelijkse leiding van Willems veranda's is nog steeds in handen van oprichter en bezieler Luc Willems. Samen met een team van in het vak opgeleide medewerkers werkt hij dagelijks aan innovatief en duurzaam ondernemen met een uitgesproken visie: de beste in het vak willen zijn! 

Ontwikkeling en innovatie in verandabouw

Innovatie staat bovenaan op de agenda in een steeds veranderende veranda-markt. Alle ontwikkelingen in de veranda-wereld worden nauwlettend gevolgd. Het is een tweede natuur van Willems veranda's geworden om als eerste innovaties op de markt te brengen ten bate van de klanten. In combinatie met kwaliteit levert dit duurzame realisaties op ten lande die reeds 37 jaar mogen gezien worden!

plan willems veranda

Uw wensen - Ons vak!

Of het nu een veranda, pergola of woonuitbreiding is, steeds is het een investering voor het leven!

ONTWERP & OFFERTE

Uw idee komen bij ons tot leven. Door een team van ontwerpers wordt uw droomproject op plan tot leven gewekt. Een in detail uitgewerkt voorontwerp geeft u een heel goed beeld wat u kan verwachten bij Willems veranda's. In overleg met u wordt een definitief plan opgemaakt om uw droomproject te realiseren.

Eveneens wordt in alle transparantie een offerte opgemaakt in verhouding naar uw budgettaire wensen. Hier zijn uw vragen en wensen onze eerste zorg voor Willems veranda's om een gepast antwoord te bieden.

vergunningen realisatie Willems veranda

Realisatie

Een goede voorbereiding levert steevast een vlotte oplevering op!

Eens de nodige vergunningen en meldingen zijn bekomen starten we met een doelgerichte aanpak van realisatie. Geen onnodige rompslomp of opengebroken werftoestanden zal je bij ons aantreffen. 

Elke fase van uitvoering wordt op voorhand en in overleg met u doorgenomen om een optimale oplevering te kunnen garanderen van een topproduct.

Willems Veranda en woonuitbreidingen

Waarom Willems tuinkamers & veranda's?

 

We hebben als verandabouwer geïnvesteerd in de toekomst. Nu ruim 37 jaar later kunnen we putten uit een indrukwekkend groot aantal aan opgeleverde projecten en opgedane kennis. Er is geen ander bedrijf in België die deze expertise in huis heeft. Door deze positie zijn we marktleider op vlak van realisatie, innovatie en prijs-kwaliteit

Onze in het vak opgeleide werknemers zijn stuk voor stuk belangrijke schakels in een succesvol verhaal. Dit vakmanschapverhaal trekken we graag door naar onze realisaties. 

Door onze marktpositie krijgen we toegang tot de beste materialen voor de scherpste prijs. Dit is in het voordeel van ons allemaal. U betaalt nooit teveel voor de beste kwaliteit.

De strengste Europese normen zijn vandaag dag de standaard in ons eigen productieproces. 

Naast onze trots op onze meer dan 22.000 realisaties, besteden we eveneens de nodige aandacht naar de klant. We houden van creativiteit en vergeten nooit dat we voor u een droom voor het leven maken. We houden ook van uitdagingen en gaan ze met de nodige expertise te lijf. We houden van tevreden klanten en geven hen ook graag een forum ...  want klanten maken ons mee groot.

Uw veranda perfect opgeleverd met een vlotte en correcte dienst na-verkoop

Welk project we ook uitvoeren, bij Willems veranda's is de zorg voor een perfecte uitvoering en een vlotte dienst na verkoop belangrijk. In respect met uw budget en vooropgestelde deadlines realiseren we uw droomuitbouw tot in het kleinste detail.

Ervaring en knowhow die het verschil maakt in de verandabouw!

Of u nu kiest voor een klassieke, een moderne veranda, woonuitbreiding, pergola, orangerie, poolhouse of een zwembadoverkapping: zo'n investering doet u voor het leven. Het is daarom aan te raden om niets aan het toeval over te laten en te kiezen voor een verandabouwer met ervaring en knowhow. Bij Willems veranda's leveren we graag die ervaring en knowhow aan u op!

Onze beste adviseurs in het vak zijn onze klanten!

  • 01 / 01
  • 01 / 01
0+

jaar ervaring

0+

tevreden klanten

0+

Lopende projecten

0+

werknemers

Vraag een offerte aan. Klik hier