Skip to content Skip to content

Wie is Willems veranda's?

Als een hecht team krijgen we grootse dingen gedaan!

Willems veranda's

Willems veranda's werd opgericht in 1984 en is sindsdien uitgegroeid tot de grootste woonuitbeiding- en verandabouwer in België. In 1997 leverden we ruim 460 realisaties per jaar op, nu zijn dat er meer dan 1.250 per jaar.

De dagelijkse leiding van Willems veranda's is nog steeds in handen van oprichter en bezieler Luc Willems. Samen met een team van in het vak opgeleide medewerkers werkt hij dagelijks aan innovatief en duurzaam ondernemen met een uitgesproken visie: de beste in het vak willen zijn! 

Ontwikkeling en innovatie in verandabouw

Uw wensen - Ons vak!

Realisaties

Waarom Willems veranda's

 

Uw veranda perfect opgeleverd met een vlotte en correcte dienst na-verkoop

Welk project we ook uitvoeren, bij Willems veranda's is de zorg voor een perfecte uitvoering en een vlotte dienst na verkoop belangrijk. In respect met uw budget en vooropgestelde deadlines realiseren we uw droomuitbouw tot in het kleinste detail.

Ervaring en knowhow die het verschil maakt in de verandabouw!

Of u nu kiest voor een klassieke, een moderne veranda, woonuitbreiding, pergola, orangerie, poolhouse of een zwembadoverkapping: zo'n investering doet u voor het leven. Het is daarom aan te raden om niets aan het toeval over te laten en te kiezen voor een verandabouwer met ervaring en knowhow. Bij Willems veranda's leveren we graag die ervaring en knowhow aan u op!

Onze beste adviseurs in het vak zijn onze klanten!

355_willems_tuinkamer_002-medium

JAAR ERVARING

+

LOPENDE PROJECTEN

+

TEVREDEN KLANTEN

+

WERKNEMERS

+

Hoeveel kost een veranda?

Een prijssetting is afhankelijk van het volume en de grootte. Op volgende pagina ontdekt u de richtprijzen van Willems veranda's. Meer info.

Ervaar de ongeëvenaarde luxe en het comfort van onze poolhouses

Bij Willems Veranda's zijn we gespecialiseerd in het creëren van luxueuze en op maat gemaakte poolhouses die naadloos aansluiten bij jouw levensstijl...

Lees verder

De ideale dakstijl voor jouw woonuitbreiding

Overweeg je een stijlvolle toevoeging aan jouw huis met een nieuwe leefveranda of een doelgerichte woonuitbreiding? Het kiezen van de juiste dakstijl...

Lees verder

Upgrade jouw woning en levensstijl met een veranda of woonuitbreiding

In de hedendaagse woningmarkt, waar ruimte en comfort centraal staan, bieden de leefveranda’s, woonuitbreidingen en veranda's van Willems Veranda's...

Lees verder