Skip to content

Wie is Willems veranda's?

Als een hecht team krijgen we grootse dingen gedaan!

Willems veranda's

Willems veranda's werd opgericht in 1984 en is sindsdien uitgegroeid tot de grootste tuinkamer en verandabouwer van België. Vandaag hebben we meer dan 250 medewerkers in dienst bij de Groep Willems. In 1997 leverden we ruim 460 veranda's per jaar op, nu zijn dat er meer dan 1.400 per jaar.

De dagelijkse leiding van Willems veranda's is nog steeds in handen van oprichter en bezieler Luc Willems. Samen met een team van in het vak opgeleide medewerkers werkt hij dagelijks aan innovatief en duurzaam ondernemen met een uitgesproken visie: de beste in het vak willen zijn! 

Ontwikkeling en innovatie in verandabouw

Uw wensen - Ons vak!

Realisaties

Waarom Willems veranda's

HubSpot Video

 

Uw veranda perfect opgeleverd met een vlotte en correcte dienst na-verkoop

Welk project we ook uitvoeren, bij Willems veranda's is de zorg voor een perfecte uitvoering en een vlotte dienst na verkoop belangrijk. In respect met uw budget en vooropgestelde deadlines realiseren we uw droomuitbouw tot in het kleinste detail.

Ervaring en knowhow die het verschil maakt in de verandabouw!

Of u nu kiest voor een klassieke, een moderne veranda, woonuitbreiding, pergola, orangerie, poolhouse of een zwembadoverkapping: zo'n investering doet u voor het leven. Het is daarom aan te raden om niets aan het toeval over te laten en te kiezen voor een verandabouwer met ervaring en knowhow. Bij Willems veranda's leveren we graag die ervaring en knowhow aan u op!

Onze beste adviseurs in het vak zijn onze klanten!

355_willems_tuinkamer_002-medium

JAAR ERVARING

+

LOPENDE PROJECTEN

+

TEVREDEN KLANTEN

+

WERKNEMERS

+

Hoeveel kost een veranda?

Een prijssetting is afhankelijk van het volume en de grootte. Op volgende pagina ontdekt u de richtprijzen van Willems veranda's. Meer info.

Hoe verleng je de zomer met een energie-efficiënte Willems Veranda?

De zomer is een tijd van ontspanning en genieten van de buitenlucht. Maar als de herfst nadert en de dagen korter worden, verlangen we allemaal naar...

Lees verder

Breng veel licht via je dak binnen met een Willems realisatie

We ervaren het allemaal wel eens: dat verlangen naar een beetje extra ruimte in huis. Een extra kamer voor die passie voor kunst, een speelruimte...

Lees verder

Proficiat aan de winnaars

De Willems woonbonusactie: proficiat aan de winnaars van onze eerste woonbonusactie! Op vrijdag 10 september ontvingen we de 3 hoofdwinnaars van onze...

Lees verder