Skip to content

Wie is Willems veranda's?

Als een hecht team krijgen we grootse dingen gedaan!

Willems veranda's

Willems veranda's werd opgericht in 1984 en is sindsdien uitgegroeid tot de grootste woonuitbeiding- en verandabouwer in België. In 1997 leverden we ruim 460 realisaties per jaar op, nu zijn dat er meer dan 1.250 per jaar.

De dagelijkse leiding van Willems veranda's is nog steeds in handen van oprichter en bezieler Luc Willems. Samen met een team van in het vak opgeleide medewerkers werkt hij dagelijks aan innovatief en duurzaam ondernemen met een uitgesproken visie: de beste in het vak willen zijn! 

Ontwikkeling en innovatie in verandabouw

Uw wensen - Ons vak!

Realisaties

Waarom Willems veranda's

 

Uw veranda perfect opgeleverd met een vlotte en correcte dienst na-verkoop

Welk project we ook uitvoeren, bij Willems veranda's is de zorg voor een perfecte uitvoering en een vlotte dienst na verkoop belangrijk. In respect met uw budget en vooropgestelde deadlines realiseren we uw droomuitbouw tot in het kleinste detail.

Ervaring en knowhow die het verschil maakt in de verandabouw!

Of u nu kiest voor een klassieke, een moderne veranda, woonuitbreiding, pergola, orangerie, poolhouse of een zwembadoverkapping: zo'n investering doet u voor het leven. Het is daarom aan te raden om niets aan het toeval over te laten en te kiezen voor een verandabouwer met ervaring en knowhow. Bij Willems veranda's leveren we graag die ervaring en knowhow aan u op!

Onze beste adviseurs in het vak zijn onze klanten!

355_willems_tuinkamer_002-medium

JAAR ERVARING

+

LOPENDE PROJECTEN

+

TEVREDEN KLANTEN

+

WERKNEMERS

+

Hoeveel kost een veranda?

Een prijssetting is afhankelijk van het volume en de grootte. Op volgende pagina ontdekt u de richtprijzen van Willems veranda's. Meer info.

Een aluminium veranda: wooninnovatie voor gezond en aangenaam wonen

In de wereld van modern wonen is er een groeiende behoefte aan innovatieve oplossingen die onze levenskwaliteit verbeteren. Een aluminium veranda is...

Lees verder

Slimme oplossingen om grote ruimtes te overbruggen

Ontdek hoe innovatieve technologieën en ontwerpen kunnen helpen bij het creëren van functionele en esthetisch aantrekkelijke ruimtes.

Lees verder

Uitbreiding van je woning: creëer meer ruimte en energie-efficiëntie

Wil je meer ruimte en energie-efficiëntie in je huis? Ontdek hoe je dit kunt bereiken met een moderne leefveranda of woonuitbreiding. Leer meer over...

Lees verder