• OFFERTE ?
  • Tel.: +32 (0)55-21 85 31
Een veranda: waar ruimte en licht samenkomen

 

Investeer in je eigen huis, alvorens te kijken naar andere opties. Een woonuitbreiding kan zoveel meer doen dan je denkt. Stelt u zich eens voor: op een frisse lentedag 's morgens vroeg aan de ontbijttafel genieten van de eerste zonnestralen. In de tuin? Nee, dat zou te koud zijn. Geniet nog meer van je tuin, terwijl je zelf makkelijk binnen kunt blijven zitten. Extra ruimte geeft plaats aan meer inspiratie en natuurlijk licht.  Zo ontstaat de ideale combinatie om het buitenleven, gezelligheid en vrijheid te laten samenkomen. Je beleeft jouw tuin van dichtbij, maar toch beschermd tegen weer en wind.

De juiste expertise in samenspraak met uw wensen

 

Dromen van je veranda is één ding, de juiste verandabouwer kiezen een ander. Daarom zorgt de 37 jaar lange ervaring van Willems veranda's ervoor dat je de juiste keuzes kunt maken, op basis van uitgebreid vakmanschap. Ga je eerder voor een moderne veranda? Of gaat je voorkeur eerder uit naar een klassieke stijl? Door een team van ontwerpers wordt je droomproject op plan tot leven gewekt. Een in detail uitgewerkt voorontwerp geeft je een heel goed beeld wat je kan verwachten bij Willems veranda's. Eveneens wordt in alle transparantie een offerte opgemaakt in verhouding naar uw budgettaire wensen. Zo ontstaan er geen verrassingen op het einde van de rit.

Prijzen voor een nieuwe veranda

Afhankelijk van de manier van isolatie en het soort glas

Beslis samen op advies van Willems veranda hoe je het best je veranda isoleert. Bovendien kan je afhankelijk van de richting waarin uw veranda zich bevindt, ook gaan kiezen voor het juiste soort glas.

Afhankelijk van jouw voorkeur voor ramen en deuren

Een volledig raamgedeelte, of een speciaal design? Dat is natuurlijk ook verschillend in prijs.

CONTACTEER WILLEMS

Afhankelijk van de moeilijkheidsgraad van het werk

Indien we uw veranda makkelijk kunnen plaatsen, en met andere woorden dus makkelijker bereikbaar is, zal dit anders uitdraaien dan een veranda die eerder wat verborgen zit.

 

Veranda's op maat

 

Duurzaamheid is cruciaal als je optimaal wilt kunnen genieten van het leven in je veranda. Jouw Belgische verandabouwer gaat samen met
jouw wensen volledig jouw woondroom waarmaken. Afhankelijk van jouw type woonst, gaat elk veranda-onderdeel op maat worden gemaakt
Zo kan je jouw eigen kleur, lengte en gewenste isolatie samenstellen, om vervolgens door onze ervaren verandabouwer geplaatst te worden.
37 jaar vakmanschap.

 

  •  

Zonwering van je veranda

 

In de veranda van vroeger konden de temperaturen al eens stijgen. Dankzij de innovatie van Willems veranda's is dit probleem stevig onder handen
genomen.
 Met de isolatie die Willems veranda's toepast, is het makkelijk om het hele jaar door een consistente temperatuur aan te houden in
uw woonuitbreiding. Een andere manier is om een pergola en een veranda te gaan combineren. De schuifdeuren laten daarentegen nog steeds
genoeg licht door, zodat het buitengevoel niet verloren gaat.


De ultieme manier zijn screens plaatsen die overmatig zonlicht tegen gaan. Dit kan via een geautomatiseerd proces op afstandbediening, of via een vaststaande bescherming. Deze handige techniek zorgt ervoor dat je het hele jaar door fris kan doorbrengen. Bovendien is er geen geluidslast bij het toepassen van de zonwering door onze zorgvuldige keuze van kwalitatief materiaal. Benieuwd welk type veranda of pergola je nodig hebt?
Lees het in onze blog over zonwering

Aluminium: uw garantie op duurzaamheid

Perfecte isolatie

Door regen, weer en wind. Aluminium is een materiaal waar je elk moment van het jaar op kan rekenen. Het is perfect bestendigt tegen koude en warme seizoenen.

Dunne profielen

Aluminium kan ervoor zorgen dat er dunne profielen tussen jouw ramen kunnen te staan, die voor een kwalitatieve stevigheid zorgen.

Volledig personaliseerbaar

Of het nu eerder tijdloos moet zijn, of uw toch een favoriete kleurvoorkeur heeft, Willems veranda heeft wat je nodig heeft. Bovendien kan dit opnieuw in allerlei soorten formaten.

Vind uw toonzaal in de buurt


OVERZICHT TOONZALEN

 

 

Wilt u graag een afspraak maken?

 

|  Op een tijdstip en locatie die u best past  |

|   Met persoonlijk en vakkundig advies  |

|   Een vrijblijvende offerte  |

AFSPRAAK MAKEN