Skip to content

Welkom bij Willems veranda's en woonuitbreidingen

Willems Veranda
_DSC0387-medium

Een veranda: waar ruimte en licht samenkomen

 

Investeer in je eigen huis, alvorens te kijken naar andere opties. Een woonuitbreiding of een leefveranda kan zoveel meer doen dan je denkt. Beeld je in: op een frisse lentedag 's morgens vroeg aan de ontbijttafel genieten van de eerste zonnestralen. In de tuin? Neen, dat zou te koud zijn. Geniet des te meer van je tuin, terwijl je comfortabel binnen kunt blijven zitten. Een extra ruimte die veel plaats en natuurlijk licht oplevert. Zo ontstaat de ideale combinatie van ‘buitenleven’ ‘gezelligheid’ en ‘comfort’ in je leefwereld. Je beleeft jouw tuin van dichtbij, maar toch beschermd tegen weer en wind. Of heb je al gedacht aan een veranda als poolhouse?

De juiste expertise in samenspraak met al je wensen

 

Dromen van je veranda is één ding, de juiste verandabouwer kiezen een ander. Willems veranda’s zorgt al 37 jaar dat steeds de juiste keuzes bij de klanten worden gemaakt. En dit op basis van bekwaamheid en vakmanschap. Ga je eerder voor een moderne veranda? Of gaat je voorkeur uit naar een klassieke stijl? Door een vakkundig team van ontwerpers en experten wordt je droomproject tot leven gewekt. Een in detail uitgewerkt voorontwerp geeft je een heel goed beeld van wat je kan verwachten bij Willems veranda's. Eveneens wordt in alle transparantie een offerte opgemaakt in verhouding naar je budgettaire wensen. Zo ontstaan er nooit onaangename verrassingen op het einde van de rit.

_DSC5556

Prijs van een nieuwe veranda

Isolatie en soort glas

Beslis samen op advies van Willems veranda's hoe je het best je veranda isoleert. Bovendien kan je afhankelijk van de oriëntatie van je veranda, ook gaan kiezen voor het juiste soort glas.

Ramen en deuren

Een volledige transparante constructie, een  raamgedeelte, of een ultra modern design? Dat is natuurlijk ook verschillend in prijs.

toegankelijkheid van de werken

Indien we je veranda makkelijk kunnen plaatsen, en met andere woorden dus makkelijker bereikbaar is, zal dit anders uitdraaien dan een veranda die veel kunst en vliegwerk vraagt om te plaatsen.

Verandas op maat

Duurzaamheid en comfort zijn cruciaal als je optimaal wilt genieten je veranda. Jouw Belgische verandabouwer staat hier garant voor.
Afhankelijk van je wensen en je type woonst, wordt elk veranda-onderdeel op maat gemaakt.
Zo kan je jouw eigen kleur, lengte en gewenste isolatie samenstellen,
om vervolgens door onze ervaren verandabouwers vakkundig geplaatst te worden.
Dat is 37 jaar puur vakmanschap!

Zonwering van je veranda

In de veranda's van vroeger konden de temperaturen al eens stijgen. Dankzij de innovatie van Willems veranda's is dit probleem opgelost! 
Met de isolatie die Willems veranda's toepast, is het kinderspel om het hele jaar door een consistente temperatuur aan te houden in
uw woonuitbreiding. Ook andere toepassingen kunnen worden aangewend zoals de combinatie van een pergola met een veranda. Door het
behoud van bouwstijl en het integreren van grote glas- of raampartijen vergroten we het comfort voor de klant, zonder dat het buitengevoel verloren gaat.

De ultieme manier zijn stijlvolle screens plaatsen die overmatig zonlicht tegen gaan. Dit kan via een geautomatiseerd proces op
afstandsbediening, of via een vaststaande bescherming. Deze handige techniek zorgt ervoor dat je het hele jaar door comfortabel kan
doorbrengen. Bovendien is er geen geluidsoverlast bij het toepassen van de zonwering door onze zorgvuldige keuze van kwalitatief materiaal.
Benieuwd welk type veranda of pergola bij je past?

Lees het in onze blog over zonwering

Aluminium: uw garantie op duurzaamheid

Perfecte isolatie

Door regen, weer en wind. Aluminium is een materiaal waar je elk moment van het jaar op kan rekenen. Het is perfect bestendigt tegen koude en warme seizoenen.

Dunne profielen

Aluminium kan ervoor zorgen dat er dunne profielen tussen jouw ramen kunnen te staan, die voor een kwalitatieve stevigheid zorgen.

Volledig personaliseerbaar

Of het nu eerder tijdloos moet zijn, of uw toch een favoriete kleurvoorkeur heeft, Willems veranda heeft wat je nodig heeft. Bovendien kan dit opnieuw in allerlei soorten formaten.

 

Wil je graag een afspraak maken?

 

|  Op een tijdstip en een locatie die je het best past  |

|   Met persoonlijk en vakkundig advies  |

|   Een vrijblijvende offerte  |

CONTACTEER WILLEMS