Skip to content

Realisaties voor zelfstandigen en horeca!

Genieten in een ideaal kader

Een realisatie voor ondernemers

De uitbreiding voor professionele doeleinden moet voldoen aan vele wettelijke eisen. Willems veranda's  puur vakmanschap komt hieraan tegemoet en staat garant voor een ijzersterk product dat voldoet aan de wensen van de ondernemer alsook van de klant. Door de veelheid aan mogelijke materialen, kleuren, type beglazing en zonwering krijgt u altijd een unieke realisatie, afgewerkt op maat van uw pand en volgens uw wensen.

Praktisch als ook esthetisch!

Een uitbreiding kan verschillende stijlen aan en is bij Willems veranda's steeds een transparante ruimte waar veel glas in is verwerkt. Heden ten dage is een uitbreiding de beste optie wanneer je snel extra ruimte nodig hebt, terwijl je zaak meegroeit. Door het gebruik van verschillende materialen kan men een naadloze aansluiting met het bestaande pand verkrijgen. 

Hedendaags of klassiek

Een uitbreiding kan klassiek als eigentijds zijn qua stijl. Ons uitbreidingsconcept bestaat al lang, maar doorheen de jaren zijn we blijven innoveren om te zorgen voor een hedendaagse en moderne uitstraling die voldoet aan de strengste Europese normen voor isolatie.  Vandaag kiezen steeds meer zelfstandigen voor een hedendaagse uitbreiding als perfect antwoord op hun groeiende zaak of ondernemerschap.

 
Een uitbreiding die zaakvoerder en klant dient.

De meerwaarde bij een uitbreiding zijn legio. Zo ook de toepassingsmogelijkheden, volgens architecten. Bij elk pand past een type uitbreiding, ongeacht de functie, ligging of oriëntatie.

Doordat de materialen vandaag de dag onbeperkt zijn, kunnen allerhande stijlen voor veranda's en uitbreidingen worden gerealiseerd. Of je zaak nu behuisd in een jong of juist een heel oude pand, maakt vandaag de dag niet meer uit. Wij hebben, dankzij ons vakmanschap,  steeds een passend antwoord voor u klaar.

horeca veranda uitbreiding
Interieur horeca uitbreiding
 
De hoge kwaliteit van een Willems veranda of uitbreiding.

Een duurzame constructie die het natuurlijk licht tot in het hart van uw zaak brengt is een geslaagde realisatie! De verandaformule is ook de perfecte aanzet voor wie nog ingrijpender wil uitbreiden, zonder al te veel breek en kapwerk! Dankzij de innovatieve aanpak van Willems veranda's  zijn de toepassingen vandaag de dag groter en ruimer qua beleving!  Deze hoogstaande constructies zijn vandaag de dag steeds meer en meer volwaardige uitbreidingen, die de strengste Europese normen op gebied van isolatie met gemak doorstaan. Ook op het vlak van zonwering kunnen we uw bijstaan dankzij onze lange staat van dienst.

117315443_1425740350960232_2407748314814360298_n-1
horeca Seir
261552929_1805109879689942_4884506454017800228_n-1
Lichtrijke veranda

37 jaar duurzame realisaties

Alles staat en valt met kwaliteit. Wanneer de materialen van de beste kwaliteit zijn vervaardigd, is de basis reeds gelegd van een duurzame vertrouwensband. 

Detail Veranda

37 jaar ervaring en vakmanschap

Dit laat zich niet onopgemerkt passeren. Door de opgebouwde kennis en duizenden realisaties weet Willems veranda's steeds meer het vertrouwen te winnen van mensen die opzoek zijn naar een betere en kwalitatieve levensstijl. 

realisatie moderne veranda of woonuitbreiding

37 jaar de klant aan het woord.

Elke realisatie is op maat van de klant gemaakt en uniek in zijn soort. Dankzij een team aan ontwerpers en experten realiseren we jouw droomproject!

Grote veranda

37 jaar de beste willen zijn.

Dank zij een team van wel meer dan 250 in het vak opgeleide werknemers kunnen we ons specialisten op het terrein noemen .

Een veranda als garantie om meer van het leven te genieten.

De meerwaarde bij een veranda of een woonuitbreiding zijn legio.

Zo ook de toepassingsmogelijkheden, volgens architecten. Bij elk huis past een type veranda of woonuitbreiding, ongeacht de functie, ligging of oriëntatie. Doordat de materialen vandaag de dag onbeperkt zijn, kunnen allerhande stijlen voor veranda's en woonuitbreidingen worden gerealiseerd.

Of je huis nu jong of juist een heel oude geschiedenis met zich meedraagt maakt vandaag de dag niet meer uit. De hoge kwaliteit van een Willems veranda's.

Een duurzame constructie die het natuurlijk licht tot in het hart van het huis brengt is een veranda!

De veranda is ook de perfecte aanzet voor wie nog ingrijpender wil uitbreiden, zonder al te veel breek en kapwerk!

Dankzij de innovatieve aanpak van Willems veranda's zijn de toepassingen vandaag de dag groter en ruimer qua beleving!

Deze hoogstaande constructies worden vandaag de dag steeds meer en meer volwaardige woonuitbreidingen.

Vandaag de dag zijn de Willems woonuitbreidingen volwaardige en eigentijdse realisaties die de strengste Europese normen met gemak doorstaan.

Een toonzaal in uw buurt

Breng ons een bezoek en laat u inspireren

 

 

Toonzaal<br>Ardooie

Toonzaal Ardooie

West-Vlaanderen

Toonzaal Denderhoutem

Toonzaal Denderhoutem

Oost-Vlaanderen

toonzaal-kampenhout

Toonzaal Kampenhout

Vlaams-Brabant

Toonzaal Meerhout

Toonzaal Meerhout

Antwerpen

Toonzaal Spy

Toonzaal Spy

Namen

Toonzaal Louveigné

Toonzaal Louveigné

Luik

Toonzaal Frameris

Toonzaal Frameries

Bergen

U wilt meer info

Wilt u een gratis offerte of een vrijblijvend kennismakend gesprek. Aarzel niet en contacteer ons. Wij staan klaar om u vrijblijvend alle informatie te verstrekken.