Skip to content Skip to content

Inspiratie

Bekijk voorgaande projecten van Willems en laat je inspireren door onze realisaties van tuinkamers, veranda’s, woonuitbreidingen en poolhouse's.

open wonen

De toekomst van wonen is een open leefwereld!

Bij de meeste woonuitbreidingen die het laatste decennium zijn gerealiseerd door Willems Veranda's valt er een trend op die onze huidige stijl van wonen accentueert.

Meer weten

Steellook

Willems Veranda's: de perfecte keuze voor een moderne uitstraling

Geef je woning een moderne uitstraling met Willems Veranda's. Ontdek hoe innovatieve oplossingen en de 'steel look' leefveranda je woonomgeving gezonder, ontspannen en met de..

Meer weten

verbouwen

Meer ruimte en comfort met een leefveranda

Ontdek hoe een leefveranda zorgt voor meer ruimte, comfort en gezondheid in jouw huis. Lees verder om te weten te komen hoe je jouw woning met een leefveranda kunt verbeteren.

Meer weten

Stijlvol uitbreiden

Het verhaal van Hilde en Gert: een unieke leefveranda

Het is vaak buitengewoon moeilijk om precies te weten wat je wilt als je een uitbreiding of verbouwing aan je huis overweegt. Dit komt omdat er tal van factoren zijn waarmee..

Meer weten

Woonuitbreiding

Willems: De toekomst van gezond wonen

Wonen gaat niet enkel over het hebben van een dak boven je hoofd, het gaat ook over comfort, gezondheid en welzijn. De woonuitbreidingen van Willems Veranda's brengen deze..

Meer weten

Een leefveranda als een droomveranda!

Julia en Erik moesten met hun gezin steeds meer rekening houden met opgroeiende kinderen. De speelse drukte en de noodzaak om zich sfeervol terug te trekken na een drukke werkdag..

Meer weten

De energiezuinige veranda: geniet van elk seizoen

Het huis van de toekomst is niet alleen mooi maar ook functioneel en kwalitatief. De energiezuinige leefveranda van Willems voldoet aan al deze criteria. Deze extra ruimte, die..

Meer weten

Luxe woonuitbreiding

Ontdek onze duurzame veranda met lichtstraat

Overvloed aan licht is wat een lichtstraat of glaskoepel aan uw plat dak kan toevoegen. Een recent project dat koos voor een verlengde lichtstraat illustreert hoe dit niet enkel..

Meer weten

Luxe veranda

Comfort en luxe in perfecte harmonie

Bij Willems streven we ernaar om veranda's en woonuitbreidingen van de hoogste luxegraad te creëren. Onze realisaties zijn steeds mede het resultaat van de wensen van de klant en..

Meer weten

Moderne steellook poolhouse

Moderne steellook poolhouse: stijlvol genieten

Als ervaren veranda- en woonuitbreidingspecialist met 40 jaar expertise in het vak, hebben we de trends en ontwikkelingen in de branche van dichtbij meegemaakt. Eén van de meest..

Meer weten

Een zwembadoverkapping op maat

Een zwembad in de tuin is tijdens de warme zomermaanden een welgekomen verkoeling …, maar het genot beperkt zich in tijd. De oplossing voor dit probleem is een zwembadoverkapping..

Meer weten

Aluminium tuinkamer: duurzame elegantie

Deze dominant gelegen tuinkamer in hoogwaardig aluminium, temidden van het groen is een geweldige staaltje dat niet alleen het comfort van de klant dient, maar ook een grote..

Meer weten