Skip to content

Inspiratie

Bekijk voorgaande projecten van Willems en laat je inspireren door onze realisaties van tuinkamers, veranda’s, woonuitbreidingen en poolhouse's.

Woonuitbreiding

Willems: De toekomst van gezond wonen

Wonen gaat niet enkel over het hebben van een dak boven je hoofd, het gaat ook over comfort, gezondheid en welzijn. De woonuitbreidingen van Willems Veranda's brengen deze..

Meer weten

Een leefveranda als een droomveranda!

Julia en Erik moesten met hun gezin steeds meer rekening houden met opgroeiende kinderen. De speelse drukte en de noodzaak om zich sfeervol terug te trekken na een drukke werkdag..

Meer weten

De energiezuinige veranda: geniet van elk seizoen

Het huis van de toekomst is niet alleen mooi maar ook functioneel en kwalitatief. De energiezuinige leefveranda van Willems voldoet aan al deze criteria. Deze extra ruimte, die..

Meer weten

Luxe woonuitbreiding

Ontdek onze duurzame veranda met lichtstraat

Overvloed aan licht is wat een lichtstraat of glaskoepel aan uw plat dak kan toevoegen. Een recent project dat koos voor een verlengde lichtstraat illustreert hoe dit niet enkel..

Meer weten

Luxe veranda

Comfort en luxe in perfecte harmonie

Bij Willems streven we ernaar om veranda's en woonuitbreidingen van de hoogste luxegraad te creëren. Onze realisaties zijn steeds mede het resultaat van de wensen van de klant en..

Meer weten

Moderne steellook poolhouse

Moderne steellook poolhouse: stijlvol genieten

Als ervaren veranda- en woonuitbreidingspecialist met 40 jaar expertise in het vak, hebben we de trends en ontwikkelingen in de branche van dichtbij meegemaakt. Eén van de meest..

Meer weten

Een zwembadoverkapping op maat

Een zwembad in de tuin is tijdens de warme zomermaanden een welgekomen verkoeling …, maar het genot beperkt zich in tijd. De oplossing voor dit probleem is een zwembadoverkapping..

Meer weten

Aluminium tuinkamer: duurzame elegantie

Deze dominant gelegen tuinkamer in hoogwaardig aluminium, temidden van het groen is een geweldige staaltje dat niet alleen het comfort van de klant dient, maar ook een grote..

Meer weten

De perfecte uitbreiding voor zelfstandigen

Bij Willems Veranda's begrijpen we als geen ander de behoefte aan flexibele en inspirerende ruimtes, vooral voor degenen die zelfstandige activiteiten ontplooien. We nodigen je..

Meer weten

Pairi Daiza project

Horeca uitbreiding: een gastvrije bestemming

Voor startende zelfstandigen, of het nu in de horeca is of als een vrij beroep, is verstandig investeren een kwestie van er op of er onder. Willems weet met meer dan 40 jaar..

Meer weten

Ruime veranda: project wordt werkelijkheid

Onlangs hebben we een van onze meest indrukwekkende projecten afgerond, een ruime veranda die niet alleen schoonheid, maar ook functionaliteit combineert. Het is een droom dat..

Meer weten

Pairi Daiza uitbreiding: een exotisch avontuur

Van een bescheiden terrarium naar een weelderig onderkomen. Deze uitbreiding in Pairi Daiza is speciaal ontworpen voor de majestueuze Komodovaranen door Willems Veranda's.

Meer weten