You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.

×
Offerte
Toonzalen
Contact
20181058_Willems_Lifestyle_6
veranda-rummen-willems-201_h

Een veranda, oerdegelijk en hedendaags

De veranda is de gevestigde waarde in ons aanbod. 35 jaar ervaring en vakmanschap vormen de garantie voor een oerdegelijk product, dat beantwoordt aan de hedendaagse woonnormen. Een veranda heeft aan alle zijden grote raampartijen en een hellend dak. Door de veelheid aan mogelijke materialen, kleuren, beglazing en zonnewering krijgt u steeds een unieke veranda, afgewerkt op maat van uw woning en volgens uw wensen.

Eigentijdse klassieker

Een veranda is klassiek en tegelijkertijd eigentijds. Het concept bestaat al jarenlang, maar we blijven innoveren om een moderne look en hoogstaand comfort te garanderen.

Wenst u een veranda te plaatsen?

Vraag een offerte

Licht en glas

Als aanbouw aan uw woning biedt een veranda u extra ruimte met veel lichtinval en een aangenaam buitengevoel. U kan kiezen uit een breed gamma aan materialen en stijlen. Daarna wordt uw veranda op maat ontworpen en in onze eigen productieafdeling voorgemonteerd.

Uw woonuitbreiding, een investering voor het leven

Of u nu kiest voor een traditionele veranda, een leefveranda of een tuinkamer, u doet zo’n investering voor het leven. Laat dus niets aan het toeval over.

35 jaar ervaring, eigen ontwerpteam, toegewijde vaklui

Vertrouw op Willems veranda’s. Een bedrijf met onmiskenbare troeven: ruim 35 jaar ervaring, een eigen ontwerpteam en toegewijde vakmensen.

willems-getuigenis-temoignage

Hoor het van een tevreden klant

willems-salle-d-exposition-spy-poolhouse

Bezoek onze ruime toonzalen en ontdek al de mogelijkheden