You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.

×
Offerte
Toonzalen
Contact
20181058_Willems_Lifestyle_3
Ruime pergola Willems met tuinkamer in zelfde stijl

De pergola, vakantiesfeer op uw terras

Met een pergola creëert u een unieke buitenruimte voor uw terras. U maakt van uw terras een plaats waar het aangenaam vertoeven is, beschermd tegen zon, regen en wind. Een plat dak met of zonder lichtkoepel en een of twee beschermingswanden bieden de nodige beschutting: u kan volop genieten  van het unieke buitengevoel.

Bescherming tegen zon, regen en wind

De voordelen van een pergola zijn duidelijk. U verlengt het buitenseizoen en geniet dus langer van de zomeravonden onder een pergola. U kan heerlijk buiten relaxen zonder te vluchten voor een  plotse regenbui. En op de zonnigste dagen biedt de pergola welkome schaduw en afkoeling op het heetste moment van de dag. Op de warmste  dagen blijft de woning veel langer koel en fris dankzij de bescherming van een pergola.

Wenst u een pergola te plaatsen?

Vraag een offerte

Vakantiesfeer op het terras

Een pergola wordt meestal gerealiseerd met een plat dak met of zonder lichtkoepel en zijdelings voorzien van één of twee beschermingswanden. De rest blijft  vaak open, wat zorgt voor dat unieke buitengevoel en de relatie met de tuin.

Een pergola biedt heel wat invulmogelijkheden

Een pergola biedt heel wat invulmogelijkheden: een apart, gezellig hoekje of een scheiding tussen terras en tuin of de groentetuin.

35 jaar ervaring, eigen ontwerpteam, toegewijde vaklui

Of u nu kiest voor een pergola, poolhouse of leefveranda, u doet zo’n investering voor het leven. Laat dus niets aan het toeval over.

 

Vertrouw op Willems veranda’s. Een bedrijf met onmiskenbare troeven: ruim 35 jaar ervaring, een eigen ontwerpteam en toegewijde vaklui.

willems-getuigenis-temoignage

Hoor het van een tevreden klant

Bezoek onze ruime toonzalen en ontdek al onze mogelijkheden

willems-salle-d-exposition-spy-poolhouse

Bekijk de opbouw van een pergola (time-lapse video):