You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.

×
20180957_Willems_Topbanner_NL
Vraag hier uw offerte
184_A8054401_6
Een schitterende leefveranda met zicht op een adembenemende tuin. De aangrenzende pergola is een extra troef voor de bewoners.
324_B51167B65_pergola_6

Genieten onder uw pergola

De pergola, een terrasoverkapping die beschermt tegen zon, regen en wind

Met een pergola creëert u een unieke buitenruimte op uw terras. U maakt van uw terras een plaats waar het aangenaam vertoeven is, beschermd tegen zon, regen en wind.

Een pergola wordt meestal gerealiseerd met een glazen of platendak en zijdelings voorzien van één of twee beschermingswanden. De rest blijft  vaak open, wat zorgt voor dat unieke buitengevoel en de relatie met de tuin.

Wenst u een pergola te plaatsen?

Vraag een offerte

Een pergola heeft vele voordelen

De voordelen van een pergola zijn talrijk. U verlengt het buitenseizoen en geniet dus langer van de zomeravonden onder een pergola. U kan heerlijk buiten relaxen zonder te vluchten voor plotse regenbuien. En op de zonnigste dagen kan u zich beschermen tegen de schadelijke UV-stralen en de schaduw van uw pergola opzoeken.

Bij een aangebouwde pergola ondervindt ook het binnenklimaat in de woning vaak voordelen. Op de warmste  dagen blijft de woning veel langer koel en fris dankzij de bescherming van een pergola.

Een pergola biedt heel wat invulmogelijkheden

Een pergola biedt heel wat invulmogelijkheden. Ze kan een apart, gezellig hoekje worden of dienen als scheiding tussen terras en tuin of groentetuin. Pergola's geven extra functionaliteit en een duidelijke meerwaarde aan uw tuin of terras.

35 jaar ervaring in ontwerp en uitvoering van pergola's

Of u nu kiest voor een traditionele veranda, leefveranda, oranjerie, pergola, zwembadoverdekking, horecauitbreiding of een commercieel project, u doet zo’n investering voor het leven. Laat dus niets aan het toeval over.

Vertrouw op Willems veranda’s. Een bedrijf met onmiskenbare troeven: ruim 35 jaar ervaring, een eigen ontwerpteam en toegewijde vaklui.

Wonen aan het bos is alle seizoen intens beleven. Een  veranda is hier bijna een must.

Bezoek onze ruime toonzalen en ontdek al onze mogelijkheden

Bekijk de opbouw van een pergola (time-lapse video)

Wenst u een pergola te plaatsen?

Vraag een offerte