• OFFERTE ?
  • Tel.: +32 (0)55-21 85 31

Zoveel als je maar kan verbeelden!

Pergola's

  • 01 / 01

Een pergola.

De eigen tuin beleven in de open buitenlucht is ons slechts enkele maanden per jaar gegund. Maar met een pergola van Willems veranda's kan u makkelijk deze beleving aanzienlijk verlengen. We ontwerpen ook pergola's, voorzien van geïntegreerde wind en schaduwschermen die indien nodig u volledig uit de wind of de zon zetten, terwijl u helemaal niets aan comfort moet inboeten.

Hoogwaardig en behandeld houten lamellen op de zijkant van de pergola als wind en zonnescherm. Wanneer het weer het toelaat zijn ze mooi verrolbaar en in een paar seconden opgeborgen. Hierdoor kan je eveneens van een volledig open pergola genieten. 

Een pergola hoeft niet steeds alleen op zich te staan. Vandaag kiezen veel klanten voor het extra integreren van een pergola aan hun woonuitbreiding.

Alle stijlen zijn te realiseren. Wanneer een pergola gekoppeld wordt aan een woonuitbreiding of veranda is het een win win situatie voor de klant. Zowel visueel als financieel doet de klant hier zijn of haar voordeel mee. 

Een echt succesformule is de pergola met glazen dak uitsnijding. Hierdoor blijft de pergola en de woning optimaal genieten van natuurlijk lichtinval.

Een pergola verlengt het vakantiegevoel aanzienlijk.

Reeds lang geleden bouwden mensen  pergola's om zich te beschermen tegen de intense staling van de middagzon. Het mooie van een pergola is dat men hierdoor kan bijven genieten van de open buitenlucht. Een betere manier om te ontspannen of een middagdutje te doen bestaat niet.

 

Vandaag ontwerpt ons team van experten  pergola's die beantwoorden aan de steeds hogere wordende eisen van de klant. Want een pergola is veel meer dan enkel een schaduwdak boven het hoofd. En vaak is een veranda met pergola een perfecte oplossing voor optimaal genieten van uw tuin. 

.

De hedendaagse pergola: een staaltje van verfijning en duurzaamheid.

Wie vandaag een pergola wil plaatsen, kan bij Willems veranda's kiezen uit een brede waaier aan stijlen, mogelijkheden en opties. Met of zonder glazen dak, windschermen, half open of geïntegreerde pergola's bij veranda's of woonuitbreidingen. Het doel is en blijft om zo optimaal mogelijk te genieten van de buitenlucht, zonder te moeten inboeten aan comfort.

  • 01 / 04

37 jaar ervaring en vakmanschap

Dit laat zich niet onopgemerkt passeren. Door de opgebouwde kennis en duizenden realisaties weet Willems veranda's steeds meer het vertrouwen te winnen van mensen die opzoek zijn naar een betere en kwalitatieve levensstijl. 

  • 01 / 04
  • 02 / 04

37 jaar duurzame realisaties

Alles staat en valt met kwaliteit. Wanneer de materialen van de beste kwaliteit zijn vervaardigd, is de basis reeds gelegd van een duurzame vertrouwensband. 

 

 

  • 02 / 04
  • 03 / 04

37 jaar de beste willen zijn.

Dank zij een team van wel meer dan 250 in het vak opgeleide werknemers kunnen we ons specialisten op het terrein noemen .

  • 03 / 04
  • 04 / 04

37 jaar de klant aan het woord.

Elke realisatie is op maat van de klant gemaakt en uniek in zijn soort. Dankzij een team aan ontwerpers en experten realiseren we jouw droomproject!

  • 04 / 04

Vraag vrijblijvende informatie klik hier.