• OFFERTE ?
  • Tel.: +32 (0)55-21 85 31

Een woonuitbreiding

Een meerwaarde voor je werk, huis, terras of zwembad

  • 01 / 01

Een tuinkamer, de perfecte locatie om de dag te beginnen.

Tuinkamers zijn er in alle stijlen en vormen. neo-klassiek, romantisch, industrieel of hedendaags. Steeds wordt er met aandacht gewerkt naar optimale isolatie normen voor de winter en met zonnewerend  glas voor de zomer.

Een woonuitbreiding, 365 dagen genieten van de natuur.

Een veranda of een woonuitbreiding hebben een rustgevende uitwerking op de mens dankzij de overvloedige aanwezigheid van daglicht. Zowel privé als voor een zelfstandige activiteit is dit een meerwaarde. Een echte unieke leef of werk-wereld binnen handbereik!

Een orangerie, zoveel meer dan een wintertuin alleen.

Vroeger was een wintertuin of orangerie de enige manier om exotische planten te laten overwinteren, maar tegenwoordig biedt een orangerie zoveel meer: in de eerste plaats een fijne leefruimte voor jezelf, maar ook voor je planten die hierdoor optimaal kunnen gedijen.

 

Een orangerie met een lange geschiedenis.

De oorsprong van de orangerie gaat terug tot in de Renaissance. Ontdekkingsreizigers namen exotische planten mee van hun verre reizen, terwijl de klimatologische omstandigheden in Europa echter verre van ideaal waren om deze planten tijdens de koude winters in leven te houden.

Kleine glazen kassen werden vervolgens kunstmatig verwarmd om de ideale temperatuur te verkrijgen. Deze kweekruimtes evolueerden al snel naar ontmoetings- en ontspanningsruimtes. Zo ontstond de hedendaagse orangerie, tuinkamer en leefveranda.

De hedendaagse orangerie: een staaltje van technische hoogstand.

Wie vandaag een orangerie wil bouwen, krijgt een waaier aan mogelijke technologische snufjes mee: automatische ventilatie- & verwarmingssystemen, kunstmatige verlichting. Maar voor sommigen is het gewoon een gezellige leefruimte met een prachtig zicht op de tuin.

Of je nu kiest voor een orangerie, tuinkamer of leefveranda, je doet zo'n investering voor het leven. Laat dus niets aan het toeval over.

 

  • 01 / 04

35 jaar ervaring en vakmanschap

Dit laat zich niet onopgemerkt passeren. Door de opgebouwde kennis en duizenden realisaties weet Willems veranda's steeds meer het vertrouwen te winnen van mensen die opzoek zijn naar een betere en kwalitatieve levensstijl. 

  • 01 / 04
  • 02 / 04

35 jaar duurzame realisaties

Alles staat en valt met kwaliteit. Wanneer de materialen van de beste kwaliteit zijn vervaardigd, is de basis reeds gelegd van een duurzame vertrouwensband. 

 

 

  • 02 / 04
  • 03 / 04

35 jaar de beste willen zijn.

Dank zij een team van wel meer dan 250 in het vak opgeleide werknemers kunnen we ons specialisten op het terrein noemen .

  • 03 / 04
  • 04 / 04

35 jaar de klant aan het woord.

Elke realisatie is op maat van de klant gemaakt en uniek in zijn soort. Dankzij een team aan ontwerpers en experten realiseren we jouw droomproject!

  • 04 / 04

Vraag vrijblijvende informatie klik hier.