Genieten in stijl!

Kom tot rust in je poolhouse

  • 01 / 01

Een poolhouse naar wens.

Poolhouses zijn steeds op maat gemaakt. Van alleenstaande bijgebouwen tot aangebouwde multifunctionele ruimtes. Bij elk zwembad past een poolhouse, ongeacht de beschikbare ruimte. Hierdoor bestaat er steeds een oplossing voor uw tuin en zwembad. 

Dankzij een poolhouse wordt een zwembad gemiddeld 200%  meer gebruikt per jaar dan zonder poolhouse. Naast het comfort en het gemak alles in handbereik te hebben, nodigt een poolhouse tevens uit tot gezellige avonden onder vrienden en familie.

Een zwembadoverkapping.

Een volwaardig zwembadoverkapping oogt mooi, beschermt uw zwembad en laat u toe om het zwembad heel het jaar door te nuttigen.

Baden bij elk type weer.

Weer of geen weer? U hoeft nooit nog een dag over te slaan om te baden of baantjes te trekken. Ook uit het water blijft u genieten van een regelbaar microklimaat naar wens!

 

Een zwembadoverkapping!

Wanneer een zwembadoverkapping groot genoeg wordt aangepakt heeft u én een overkapping, een poolhouse en een tuinkamer in één geheel. Plezier, passie en ontspanning onder één dak!

Een poolhouse: een blijvend vakantiegevoel in uw tuin

Een poolhouse van Willems is zoveel meer dan dat kleine bijgebouw naast uw zwembad. U geniet van een extra zithoek waar u verfrissing vindt als de zon net iets te hevig wordt. De kinderen kunnen met hun natte outfit ongedwongen de poolhouse in en uit lopen. Als het ‘s avonds iets frisser wordt, biedt een poolhouse de nodige beschutting, maar vooral veel gezellige momenten!

  • 01 / 04

37 jaar ervaring en vakmanschap

Dit laat zich niet onopgemerkt passeren. Door de opgebouwde kennis en duizenden realisaties weet Willems veranda's steeds meer het vertrouwen te winnen van mensen die opzoek zijn naar een betere en kwalitatieve levensstijl. 

  • 01 / 04
  • 02 / 04

37 jaar duurzame realisaties

Alles staat en valt met kwaliteit. Wanneer de materialen van de beste kwaliteit zijn vervaardigd, is de basis reeds gelegd van een duurzame vertrouwensband. 

 

 

  • 02 / 04
  • 03 / 04

37 jaar de beste willen zijn.

Dank zij een team van wel meer dan 250 in het vak opgeleide werknemers kunnen we ons specialisten op het terrein noemen .

  • 03 / 04
  • 04 / 04

37 jaar de klant aan het woord.

Elke realisatie is op maat van de klant gemaakt en uniek in zijn soort. Dankzij een team van ontwerpers en experten realiseren we jouw droomproject!

  • 04 / 04

Vraag vrijblijvende informatie. Klik hier