You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.

×
Offerte
Toonzalen
Contact
Poolhouse Willems als overgang tussen zwembad en binnenruimte
20181058_Willems_Lifestyle_9

Een blijvend vakantiegevoel in uw tuin

Een poolhouse van Willems is zoveel meer dan dat kleine bijgebouw naast uw zwembad. U geniet van een extra zithoek waar u verfrissing vindt als de zon net iets te hevig wordt. De kinderen kunnen met hun natte outfit ongedwongen de poolhouse in en uit lopen. Als het ‘s avonds iets frisser wordt, biedt een poolhouse de nodige beschutting, maar vooral veel gezellige momenten!

Zwemplezier in elk seizoen gegarandeerd

Een poolhouse kan deel uitmaken van een zwembadoverdekking die u iets ruimer bouwt dan het zwembad zelf. Dan kunt u het hele jaar door zalig zwemmen en meteen genieten van een extra zithoekje, een gezellige bar of een bijna-openlucht-sauna. Maar een poolhouse kan net zo goed een alleenstaand bijgebouw zijn nabij uw zwembad.

Wenst u een poolhouse te plaatsen?

Vraag een offerte

Een poolhouse biedt niets dan voordelen

Niets spreekt meer tot de verbeelding dan een zwembad in de tuin! Geef uw zwembad extra cachet en comfort met een poolhouse. Praktisch gezien biedt een poolhouse de ideale ruimte vlakbij uw zwembad om zich om te kleden, om te douchen of om de kinderen ongedwongen binnen en buiten te laten lopen, ook met nat zwempak. Tegelijkertijd kan u extra genieten van uw zwembad door in uw halfopen of gesloten poolhouse een overdekte loungeruimte of bar in te richten.

Uw woonuitbreiding, een investering voor het leven

Of u nu kiest voor een poolhouse, zwembadoverdekking of pergola, u doet zo’n investering voor het leven. Laat dus niets aan het toeval over.

35 jaar ervaring, eigen ontwerpteam, toegewijde vaklui

Vertrouw op Willems veranda’s. Een bedrijf met onmiskenbare troeven: ruim 35 jaar ervaring, een eigen ontwerpteam en toegewijde vakmensen.

willems-getuigenis-temoignage

Hoor het van een tevreden klant

Bezoek onze ruime toonzalen en ontdek al de mogelijkheden

willems-salle-d-exposition-spy-poolhouse