Skip to content Skip to content

De plaatsing van een veranda of woonuitbreiding

Een service die loont voor de klant! Dat is de aanpak van Willems. Een stappenplan dat aantoont dat een woonuitbreiding of leefveranda van Willems u veel zorgen, tijd en kosten bespaart.

Een heldere aanpak bij aanvang

Verbouwen en bijbouwen kost geld, tijd en vooral een hoop geduld. De praktische kant van verbouwen of bijbouwen wordt dikwijls overschat en dat ligt dikwijls aan de basis van veel zorgen en problemen. Deze problemen stapelen zich op in de onderlinge communicatie tussen klant en aannemer, in ergernis en frustratie bij de klant omdat een bouwwerf nu eenmaal voor niemand leuk is.

Een klassieke verbouwing of bijbouw creëert daarnaast ook nog veel nadelen op vlak van organisatie, omdat alles via verschillende aannemers moet gebeuren. De fundering, de muren en de ramen en deuren behoren telkens verschillende bedrijven toe. Bij een gecentraliseerde aanpak bespaar je niet alleen de rompslomp van papierwerk en afspraken met de verschillende aannemers, maar win je ook in tijd omdat één kalender van de geplande werken u als klant dient.

moderne woonuitbreiding

 

Een projectleider volgt de volledige constructie op

Eens je de keuze van woonuitbreiding of veranda bij Willems hebt gemaakt, gaan de architecten en ontwerpers aan het werk om de juiste verhoudingen voor de constructie uit te werken. Daarna gaat het plan onder het toeziend oog van één projectleider naar de centrale productiehallen om op maat te worden gemaakt en geassembleerd.

Na een grondige controle van de realisatie wordt de planning van definitieve plaatsing gemaakt. Wanneer er een extra fundering nodig was voor de woonuitbreiding of veranda zal deze in de aanloopperiode van plaatsing worden gegoten. Hierdoor verkleint de periode van ongemak bij de klant tot een absoluut minimum. Geen grote vrachtwagens met zwaar materieel, kranen of greppels die open liggen om een klassieke bijbouw te realiseren.

assemblage willems veranda

Een werfcoördinator ontneemt u de zorgen bij oplevering

De datum van oplevering is vastgelegd. Na een controle van de werfcoördinator is alles klaar om in een korte periode de hele realisatie te plaatsen bij de klant. Ons wagen- en machinepark is danig uitgerust met de beste tools om de klant te bedienen in moeilijk bereikbare plaatsen. Ook zorgt deze aanpak voor een minimum aan zorgen en kosten achteraf voor de tuin of andere toegangsopties.

plaatsing veranda

Met een speciale lange arm kunnen façades en aluminiumconstructies over de daken van huizen heen worden gelift om tijd en geld te besparen voor de klant. Ook zorgt deze aanpak voor een zo klein mogelijke inpakt op de directe omgeving door langs de straatkant alle te assembleren onderdelen ter plaatste te brengen.  Geen schade aan de tuin en geen langdurige overlast voor de buurtbewoners en de klanten zelf.  

Het is beslist de moeite waard om al deze zorgen en beslommeringen in acht te nemen wanneer je kiest voor een verbouwing of een bijbouw. Een professionele aanpak van Willems om alles in eigen productie te realiseren komt steeds het gemak en de gemoedsrust van de klanten ten goede.