Een toonzaal in uw buurt

Ontdek de nieuwste modellen

Onze toonzalen zijn absoluut een bezoek waard!

Omwille van de overheidsmaatregelen rond het coronavirus blijven onze showrooms open op afspraak. Wij hopen dat u begrip heeft voor deze uitzonderlijke situatie van overmacht.

Wegens de huidige omstandigheden zullen onze toonzalen te Denderhoutem en Ardooie uitzonderlijk gesloten zijn van maandag 5 t.e.m. vrijdag 9 april 2021

 

Wenst u een bezoek in te plannen in één van onze showrooms? Kies dan hier een tijdstip die u het best past.

U wenst een afspraak met een adviseur om uw project te bespreken? Vraag een bijpassende gratis offerte aan door uw gegevens achter te laten via volgend formulier.
Wij kunnen niet garanderen dat er een offerte ter plaatse kan gemaakt worden. Daarom kan u best een afspraak maken met een adviseur.

 

Heeft u bijkomende vragen? Mail gerust naar info@willemsalu.be tof contacteer ons via het nummer 055 21 85 31 (tijdens de kantooruren)

 

Daarnaast liggen er hier honderden veranda-ideeën en praktische tips op u te wachten. U "beleeft" er van dichtbij onze uitzonderlijke kwaliteit en onze verzorgde afwerking. Onze toonzaalverantwoordelijken en adviseurs staan in voor het professioneel advies op maat.

 

Toonzaal Ardooie (West-Vlaanderen)

Toonzaal Denderhoutem (Oost-Vlaanderen)

Toonzaal Kampenhout (Vlaams-Brabant)

Toonzaal Meerhout (Antwerpen)

Toonzaal Sint-Martens-Latem (Oost-Vlaanderen)

Toonzaal Louveigné (Liège)

Toonzaal Frameries (Mons - Hainaut)

Toonzaal Spy (Namur)