Skip to content Skip to content

Comfortabel genieten!

Overkapping

_DSC0264-1

Poolhouse

_DSC9709-4-1

Genieten doe je zo!

Een modern poolhouse of een zwembadoverkapping is een 'must have' voor velen tijdens de zomermaanden. En terecht! Het is geen overbodige luxe, wanneer je een zwembad hebt en daar meer gebruik van wilt maken, dan het weer hier soms toe laat.

 

Een stijlvolle plek!

Een moderne of een traditionele stijl, een poolhouse heeft nog vele voordelen, naast z'n trendy karakter.

Geen natte voeten meer in huis, geen rommel aan de ontbijttafel de volgende ochtend na een feestje met vrienden of familie aan het zwembad.

Een clubhuis of hang-out voor de jonge generatie ... de multifunctionele toepassingen voor een poolhouse zijn legio. 

Poolhouse

Genieten met een poolhouse van Willems veranda's

Kennis van zaken

Een poolhouse of een zwembadoverkapping moet door de hoge luchtvochtigheid van het zwembad voldoen qua duurzame en kwalitatieve materialen.

Geen hout maar wel aluminium als draagstructuur is de regel. Aluminium roest niet, en ziet niet af bij een hoge luchtvochtigheid. Daarom zijn al onze structuren van poolhouse of zwembadoverkappingen vervaardigd uit aluminium om zo een lange levensduur voor de klant te garanderen. 

Innovatieve materialen

Dankzij onze 'high-tech'-toepassing met hoogwaardig aluminium kunnen we elke stijl, kleur, vorm en overbrugging aan die de klant van ons vraagt. Geen zwembad is te groot om door onze constructies te laten overkappen.  

Ook kunnen poolhouse's mooi geïntegreerd worden met een bestaande muur of aan een woning. Elk idee van de klant kan dankzij onze lange staat van dienst succesvol worden gerealiseerd. 

Naast onze uiterst onderhoudsvriendelijke materialen zal je nu ook veel minder onderhoud moeten doen aan je zwembad. Ook zal een degelijke overkapping zorgen voor een veel lager verbruik in verwarmingskosten van je zwembad. 

Met een poolhouse of zwembadoverkapping kan je eindelijk de zorgen laten, en beginnen met te genieten  ... en daar is het hem uiteindelijk allemaal om te doen! 

_DSC0240-1-1
352_willems_poolhouse_007-medium-2

Uw stijl, uw smaak!

Elke stijl of kleur die de klant wenst kunnen we realiseren. Door een breed aanbod aan diverse materialen bieden we de klant de mogelijkheid aan om elk detail in de afwerking te gaan personaliseren. Dit kan gaan van het bekomen van een natuurlijke 'look& feel' door het gebruik van diverse waterresistentie materialen, behandelingen tot geïntegreerde gadgets, domotica en klimaatregelaars. 

Slimme toepassingen .

Het is ons vakmanschap die ervoor zorgt dat u met een poolhouse of zwembadoverkapping nu 365 dagen lang kan genieten van een optimale ontspanning. 

Door het gebruik van duurzame en kwalitatieve materialen is genieten in stijl een alledaagse zaak geworden. Alle materialen zijn uiterst onderhoudsvriendelijk en bestand tegen vocht. Een weldoordachte poolhouse of overkapping zal u in elk seizoen dienen in uw dagelijkse beleving. Ontspan nu en beleef uw passie in een comfortabele omgeving!

Neem vandaag nog contact op met ons en begin met uw droom werkelijkheid te maken! Onze specialisten in het vak staan u graag met raad en daad bij. 

Van een plan tot een trendy poolhouse

METEN

Een afspraak ter plaatse met onze adviseur helpt u om een realistische kijk op de uit te voeren werken te krijgen.

Het aantal m², de complexiteit van de constructie, de gekozen opties en het volume bepalen in grote mate de basisprijs van een woonuitbreiding.

OFFERTE

Onze offertes zijn realistisch en transparant, opdat de klant van in het begin weet waar hij of zij aan toe is.

PRODUCTIE

Eens alles is ingepland, kan de productie in de eigen productiehallen worden aangevat. Een productieverantwoordelijke volgt elke stap tijdens het proces zorgvuldig op zodat een vlotte plaatsing van de constructie mogelijk wordt.

PLAATSING

Vakkundige plaatsers komen met de nieuwste technieken ter plaatste. Dit zorgt voor een propere en vlotte oplevering en een minimale werf-bezetting van uw woning.

Een werfverantwoordelijke zorgt steeds voor een 100% tevreden oplevering bij de klant.

Een toonzaal in uw buurt

Breng ons een bezoek en laat u inspireren

 

 

Toonzaal<br>Ardooie

Toonzaal Ardooie

West-Vlaanderen

Showroom Denderhoutem

Toonzaal Denderhoutem

Oost-Vlaanderen

Showroom Kampenhout

Toonzaal Kampenhout

Vlaams-Brabant

Showroom Meerhout

Toonzaal Meerhout

Antwerpen

Showroom Spy

Toonzaal Spy

Namen

Showroom Luik

Toonzaal Louveigné

Luik

Ontdek ook onze andere Willems veranda's realisaties

Een eigentijdse veranda in Borsbeke

isolerende veranda
woonuitbreiding

Frieda en Hans zijn bijzonder tevreden met hun veranda / woonuitbreiding van Willems. De nieuwe veranda zorgt ervoor dat ze dagelijks kunnen genieten...

Ontdek

Een lichte keuken met uitzicht op hun landelijke tuin

een keuken in een woonuitbreiding
woonuitbreiding

Als je bij Dirk en Heidi over de vloer komt, kun je niet anders dan onder de indruk zijn van hun prachtige woonuitbreiding. Dit koppel heeft gekozen...

Ontdek

Een tijdloze uitbreiding die meerwaarde geeft!

Een tijdloze uitbreiding die meerwaarde geeft!
woonuitbreiding

Sabine en Bertrand hebben met de tijdloze leefveranda van Willems hun droom werkelijkheid zien worden. De veranda heeft hun huis veranderd in een...

Ontdek

Ontdek de ruimte en rust met een Willems Veranda

industriele veranda
Trends

In de drukte van het dagelijks leven is een rustige, persoonlijke ruimte niet minder dan een zegen. Bert en Ruth, een dynamisch jong koppel uit...

Ontdek

Leefveranda: combinatie van stijl en innovatie

stijlvolle en innovatieve veranda
veranda

Bij Willems Veranda's vormen innovatie en stijlbewustzijn de kern van ons werk. Ons streven is om woonruimtes een frisse look te geven en het...

Ontdek

Breid je woning uit met een leefveranda

Breid je woning uit met een leefveranda
Trends

Ontdek hoe Lien en Jasper hun woning hebben uitgebreid met een leefveranda van Willems veranda's. Lees meer over de voordelen van de grote...

Ontdek
Pergola-1-1-1

Pergola's

_DSC9721-1

Veranda's

woonuitbreiding

Woonuitbreidingen