Skip to content Skip to content

Leefveranda: combinatie van stijl en innovatie

Willems Oct 17, 2023 4:29:34 PM
stijlvolle en innovatieve veranda

Bij Willems Veranda's vormen innovatie en stijlbewustzijn de kern van ons werk. Ons streven is om woonruimtes een frisse look te geven en het potentieel van huizen volledig te benutten. Deze recente realisatie illustreert onze toewijding aan beide aspecten.

 

stijlvolle veranda

 

De uitdaging:

De woning had een traditionele buitenmuur die de keuken scheidde van de woon- en eetkamer. De bewoners hadden de wens voor een open keukenontwerp dat naadloos zou overgaan in de woonkamer. Door de toevoeging van de leefveranda werd deze visie werkelijkheid en ontstond er ook een volwaardige zithoek in de woonkamer.

aluminium

 

De oplossing:

Willems Veranda's benaderde dit project met een mix van innovatie en stijlbewustzijn. We besloten de steunmuur volledig te vervangen door een op maat gemaakte leefveranda. Hierdoor baadde de hele ruimte in natuurlijk licht, waardoor een lichtrijke en ruimtelijke ervaring ontstond.

 

Maximaal profiteren van natuurlijk licht:

Een van de voornaamste voordelen van deze aanpak is het versterkte lichtspel. Met de nieuwe leefveranda kunnen de bewoners langer genieten van natuurlijk daglicht, wat vooral in de vroege ochtend en late middag een speciale sfeer aan hun dagelijks leven toevoegt.

innovatie veranda

 

Een tijdloze steel-look creatie:

Voor de leefveranda kozen we bewust voor een tijdloze steel-look, zodat deze naadloos zou integreren met de bestaande woning in zowel design als functionaliteit. Het eindresultaat is een harmonieuze combinatie van traditioneel en modern.

steel-look

 

Stijladvies:

Wanneer men overweegt om een bestaande ruimte te transformeren, is het essentieel om een balans te vinden tussen modern design en de originele architectuur van de woning. Door te kiezen voor materialen en ontwerpen die beide stijlen complementeren, kan men een tijdloze en functionele ruimte creëren die zowel trendy als comfortabel is. Bij Willems Veranda's helpen we u graag bij het vinden van deze balans om uw woondroom te realiseren.