Skip to content Skip to content

Een leefveranda, dat is puur comfort

Willems May 14, 2024 4:00:00 AM
Ruime leefveranda

De familie Van Herreweghe kijkt terug op een bijzonder geslaagd project: Een gloednieuwe leefveranda, met dank aan Willems Veranda's.

 

 

Waarom kiezen voor Willems Veranda’s?

Féline: "Het besluit om voor Willems Veranda's te kiezen, was snel gemaakt. Hun reputatie op het gebied van kwaliteit, isolatiewaarden en de persoonlijke, op maat gemaakte aanpak sprak ons enorm aan.

Onze woning, een typische Vlaamse fermette, heeft altijd ons hart sneller doen slaan. Echter, het beperkte natuurlijke lichtinval door de kleine ramen was altijd een punt van zorg. We droomden van een onbelemmerd zicht op onze prachtige tuin. De oplossing? Een leefveranda."

 

Paul: "De keuze voor een leefveranda was ook ingegeven door de behoefte om onze bestaande, verouderde pergola te vervangen. Wat ons direct opviel bij Willems Veranda's was hun unieke aanpak: alles wordt in hun productiehallen ontwikkeld en geassembleerd. Dit betekende dat we niet hoefden te verhuizen of onze dagelijkse routine drastisch moeten aanpassen. Een enorm pluspunt, want het idee van leven in een bouwwerf was voor ons geen aantrekkelijk vooruitzicht."

 

Het resultaat

Féline: "De realisatie van onze leefveranda heeft onze woonruimte aanzienlijk uitgebreid. Plots hadden we een enorme hoeveelheid ruimte tot onze beschikking, waar we elk moment van de dag van kunnen genieten, met een optimaal zicht op onze groene tuin. Het heeft ons huis niet alleen praktischer gemaakt, maar ook aanzienlijk meer leefbaar. De veranda voelt als een natuurlijke uitbreiding van onze woning, perfect in harmonie met de oorspronkelijke bouwstijl van onze fermette, maar met het onmiskenbare voordeel van meer licht en ruimte."

 

De innovatie

Paul: "Een opmerkelijk kenmerk van onze samenwerking met Willems Veranda's is hun innovatieve aanpak. Dankzij hun expertise en het vermogen om naadloos te integreren, genieten we nu van een perfecte leefruimte. Vooral de geïntegreerde klimaatregeling en de condenswerende technologieën hebben onze leefveranda getransformeerd tot een hypermoderne, comfortabele ruimte. Deze innovaties zorgen het hele jaar door voor een aangenaam binnenklimaat en voorkomen condens.

Willems Veranda's heeft bewezen vooruitstrevend te zijn door deze moderne technologieën vakkundig toe te passen, wat onze woonervaring aanzienlijk heeft verbeterd."

 

 

De slimme aanpak van Willems Veranda’s

Féline: "Het meest indrukwekkende aspect van dit alles was de aanpak van Willems Veranda's. Hun professionaliteit en efficiëntie zorgden ervoor dat onze leefveranda sneller dan verwacht klaar was, zonder enige verstoring van ons dagelijks leven. Het vakmanschap en de aandacht voor detail zijn in elk aspect van onze veranda terug te zien, van de isolatiewaarden tot de afwerking."

 

 

Wonen met zicht op de tuin

Paul: "Kiezen voor een leefveranda van Willems Veranda's was een van de beste beslissingen die we voor ons huis en ons gezinsleven hebben genomen. Elke dag weer genieten we van de schoonheid van onze tuin, het comfort en de extra ruimte die het ons biedt."

Féline: "Het heeft ons huis getransformeerd tot een plek waar we nog jaren van willen blijven genieten. Dankzij Willems Veranda's leven we nu met meer licht, ruimte en comfort dan we ooit voor mogelijk hielden. Waarvoor dank!"