Skip to content Skip to content

Een woonuitbreiding van 360 graden

Willems Jun 4, 2024 6:00:00 AM
Een moderne woonuitbreiding

Gezin De Paepe heeft hun huis verrijkt met een prachtige woonuitbreiding, gerealiseerd door Willems Veranda's. Deze nieuwe ruimte creëert een naadloze verbinding met hun bestaande woning en biedt een serene plek met een adembenemend 360° uitzicht op hun tuin.

Waarom kiezen voor Willems Veranda’s?

Marie: "De keuze voor Willems Veranda's was eenvoudig. Hun reputatie op het gebied van kwaliteit en persoonlijke aanpak sprak ons meteen aan. We wilden meer natuurlijk licht en een beter uitzicht op onze tuin. Willems Veranda's bood de perfecte oplossing met een moderne woonuitbreiding."

Frank: “Het oude bijgebouw moest vervangen worden en Willems Veranda's had een unieke aanpak waarbij alles in hun eigen productiehallen werd ontwikkeld en geassembleerd. Dit zorgde voor minimale verstoring in ons dagelijks leven, wat een enorm pluspunt was omdat we een bouwwerf thuis wilden vermijden."

 

Het resultaat!

Marie: "De nieuwe woonuitbreiding heeft ons huis enorm verrijkt. We hebben nu een ruime, lichte plek waar we ons kunnen terugtrekken en genieten van een 360° uitzicht op onze tuin. Deze uitbreiding voelt als een natuurlijke toevoeging aan ons huis en is perfect in harmonie met de originele stijl, maar biedt veel meer licht en ruimte. Oud en nieuw gaan hand in hand!”

 

De innovatie

Frank: "Wat ons opviel aan Willems Veranda's was hun innovatieve benadering. Dankzij hun expertise en vermogen om alles naadloos te integreren, genieten we nu van een perfecte leefruimte. De geïntegreerde klimaatregeling en condenswerende technologieën hebben onze woonuitbreiding getransformeerd tot een hypermoderne, comfortabele plek. Deze innovaties zorgen het hele jaar door voor een aangenaam binnenklimaat en voorkomen condens. Willems Veranda's heeft echt laten zien dat ze voorop lopen door deze technologieën vakkundig te implementeren, wat onze woonervaring aanzienlijk heeft verbeterd."

 

De slimme aanpak van Willems Veranda’s

Marie: "Wat ons echt verbaasde, was de professionele en efficiënte aanpak van Willems Veranda's. Onze woonuitbreiding was sneller klaar dan verwacht, zonder enige verstoring van ons dagelijks leven. Het vakmanschap en de aandacht voor detail zijn zichtbaar in elk aspect van onze uitbreiding, van de isolatiewaarden tot de afwerking. Ik voel me nu dagelijks op vakantie!"

 

Wonen met een 360° zicht op de tuin

Frank: "De keuze voor een woonuitbreiding van Willems Veranda's was één van de beste beslissingen die we voor ons huis en ons gezinsleven hebben genomen. We genieten dagelijks van de schoonheid van onze tuin, het comfort en de extra ruimte die het ons biedt."

 

Marie: "Het heeft ons huis getransformeerd tot een plek waar we nog jaren van willen blijven genieten. Dankzij Willems Veranda's leven we nu met meer licht, ruimte en comfort dan we ooit voor mogelijk hielden. We zijn hen ontzettend dankbaar! Wat echt leuk is aan deze realisatie is dat onze tuin nu precies groter lijkt! Een dikke pluim voor de ontwerpers van Willems Veranda's!”