Skip to content Skip to content

Ontdek de ruimte en rust met een Willems Veranda

Willems Nov 10, 2023 12:45:00 AM
industriele veranda

In de drukte van het dagelijks leven is een rustige, persoonlijke ruimte niet minder dan een zegen. Bert en Ruth, een dynamisch jong koppel uit Aalst, vonden hun zen in de vorm van een elegant ontworpen veranda door Willems Veranda’s.

Hun zoektocht naar uitbreiding en elegantie vond een bestemming in de serene en ruimtelijke ontwerpen van dit gerenommeerde bedrijf.

 

industriele  veranda

 

Tijdens een bezoek aan de toonzaal in Denderhoutem van Willems Veranda, werd het paar onmiddellijk aangetrokken door een ontwerp dat moderniteit en industriële esthetiek verenigde.

Bert: "We waren meteen aangetrokken tot een ontwerp dat een industriële look combineerde met de moderne esthetiek van onze huidige woning. We wouden iets strak, maar ook niet te modern.”

 

Leefveranda keuken

 

Ruth: "De grote raampartijen in antraciet uitvoering gaven een unieke touch die we nergens anders hadden gezien. Het voelde meteen juist. Ik was meteen onder de indruk van de unieke raampartijen die een unieke touch aan het geheel gaven.”

Na de naadloze installatie ondervonden Bert en Ruth hoe deze toevoeging een nieuwe dimensie toevoegde aan hun woonervaring. "Door een muur open te breken en deze leefveranda toe te voegen, hebben we niet alleen meer ruimte gekregen, maar is onze hele woonervaring veranderd," vertelt Bert.

Ruth: De veranda is veel meer geworden dan slechts een uitbreiding; het is het nieuwe kloppend hart van hun huis geworden. De veranda is nu echt het kloppend hart van ons huis. We gebruiken het voor alles, van ontspannen en lezen tot samenkomen met vrienden en familie."

 

Leefveranda eetplaats

 

Bert: "Het is verbazingwekkend hoe deze nieuwe ruimte onze dagelijkse routine heeft veranderd. Het voelt alsof we een nieuw huis hebben, zonder te verhuizen. We genieten nu meer van de dagelijkse dingen dan voorheen!”

De samenwerking met Willems Veranda's was voor Bert en Ruth een naadloze en professionele ervaring van begin tot eind. "Vanaf het eerste gesprek in de toonzaal tot de uiteindelijke installatie, het hele team was professioneel en behulpzaam," prijst Ruth.

Bert: "We zijn echt tevreden met de transformatie die onze woning heeft ondergaan dankzij Willems Veranda's."

Het project van Bert en Ruth illustreert hoe een zorgvuldig gekozen en prachtig geïnstalleerde leefveranda de kwaliteit van leven kan verhogen en een rustige, doch sociale ruimte kan bieden in het hart van een huis.

 

stijlvolle leefveranda

 

In samenwerking met Willems Veranda’s hebben ze niet alleen hun woonruimte uitgebreid, maar ook een nieuwe favoriete plek in hun huis gecreëerd waar rust en gezelligheid centraal staan … Want stijlvol genieten blijft de boodschap.