Skip to content Skip to content

Leven in harmonie met de natuur en je buren!

Willems Sep 15, 2023 1:15:00 AM

We hebben allemaal de behoefte om te genieten van het buitenleven, en voor velen van ons blijft dit slechts een verlangen. Voor Jurgen en Kathy is dit verlangen echter werkelijkheid geworden door de keuze voor een pergola van Willems.

 

antraciet pergola

 

 

Waarom kozen jullie voor een pergola?

Jurgen: We hebben altijd van het buitenleven gehouden, en we wilden dat gevoel naar ons huis brengen. De pergola van Willems bood ons de mogelijkheid om een unieke ruimte te creëren die onze fermette echt verbindt met de landelijke omgeving.

Kathy: En het materiaal was perfect, met het warme, lichte hout aan de binnenkant en de steellook/antraciet aluminium aan de buitenkant. Het voelde direct goed aan.

Jurgen: Ook de ruime keuze aan opties bij Willems maakt dat deze pergola meer is dan een pergola. We hebben kwalitatieve uitschuifbare zonneschermen die onze pergola volledig zon en wind dicht kan maken met één druk op de knop.

Kathy: En die lichtkoepel in het midden van de pergola geeft ons veel licht, maar beschermt ons ook tijdens de warme zomermaanden tegen te veel zon. Voor ons is dit geen pergola meer maar al een leefveranda met flexibele wanden.

 

aluminium en hout pergola

 

Wat is er zoal veranderd aan jullie leven na de plaatsing?

Kathy: Het heeft onze levensstijl echt veranderd. We brengen nu veel meer tijd buiten door, of het nu zomer is of tussenseizoen. De pergola is de verkoelende oplossing tijdens de zomer en biedt comfort gedurende het hele jaar.

Jurgen: Het heeft onze ruimte echt geoptimaliseerd. We voelen ons meer verbonden met de natuur, en dat was precies wat we wilden.

 

houtafwerking pergola

 

Hoe verliep de samenwerking met Willems?

Jurgen: Willems was ongelooflijk professioneel en begreep precies wat we nodig hadden. Ze hebben een pergola op maat gemaakt die bij ons huis en onze levensstijl past.

Kathy: En het was meer dan alleen het product; de hele ervaring was soepel en plezierig. Ze stonden altijd klaar om vragen te beantwoorden en zorgden ervoor dat alles perfect was.

 

Wat maakt deze investering de moeite waard?

Kathy: Het is een investering in ons geluk. We genieten nu meer van ons huis en onze omgeving. En de kwaliteit van de materialen en het vakmanschap betekent dat we er jarenlang plezier van zullen hebben.

Jurgen: De veelzijdigheid van de pergola en hoe deze ons toeliet om te spelen met verschillende materialen in de afwerking, maakte het echt uniek. Het is een deel van ons huis geworden, en we kunnen ons ons leven zonder het niet meer voorstellen.

 

luxe pergola

De pergola van Willems is meer dan alleen een architectonische toevoeging aan Jurgen en Kathy's fermette; het is een levensveranderende investering die hen in staat heeft gesteld intenser te genieten van het buitenleven. Of het nu de verkoelende oplossing tijdens de zomermaanden is of het hele jaar door comfortabel genieten, Willems heeft een oplossing gecreëerd die perfect is afgestemd op hun wensen en behoeften.