Skip to content Skip to content

Elk seizoen genieten van een lichte ruimte!

Willems Aug 22, 2023 12:30:00 AM
lichtrijk wonen

Liesbeth en Jan uit Torhout hebben hun huis veranderd in een moderne, lichte en uitnodigende ruimte dankzij een tijdloze leefveranda van Willems. De woonuitbreiding heeft hun droom werkelijkheid gemaakt, en ze delen hun ervaring graag met ons.

 

Waarom kozen jullie voor een leefveranda?

Liesbeth: We hebben altijd gedroomd van een veranda waar we het hele jaar door van onze tuin kunnen genieten. Met de leefveranda van Willems is die droom werkelijkheid geworden.

Jan: Het was een grote stap om de zijgevel van onze woning open te breken, maar het resultaat is verbluffend. We hebben nu een zee van licht in huis en het uitzicht is veel moderner.

 

 

Wat is er zoal veranderd aan jullie leven na de plaatsing?

Liesbeth: We genieten zoveel meer van onze tuin. De veranda geeft ons een gezonde boost in ons dagelijks leven. Het is echt een verlengstuk van ons huis geworden.

Jan: Zelfs als het weer niet perfect is, blijft het een uitnodigende en comfortabele ruimte. Het is heerlijk om hier 's ochtends een kopje koffie te drinken en van het uitzicht te genieten.

Liesbeth: Het is een fantastische plek om samen te komen en te ontspannen. De rust die de omgeving uitstraalt beleven we het best vanuit onze leefveranda.

 

Hoe verliep de samenwerking met Willems?

Jan: De communicatie met Willems was goed. Ze begrepen onze zorgen.  Gelukkig gaven ze ons regelmatig updates en beantwoorden al onze vragen geduldig.

Liesbeth: We hebben nooit lang moeten wachten op een antwoord. Dat is fijn samenwerken!

 

 

Wat maakt deze investering de moeite waard?

Liesbeth: Sinds de realisatie van onze veranda voel ik me veel gelukkiger. Het overvloedige licht dat nu onze woonplek binnenstroomt, heeft echt een verschil gemaakt. Het heeft ons huis gezelliger en uitnodigender gemaakt.

Jan: We kozen voor een gesloten plat dak met ingebouwde lichtkoepels om het in de zomer niet te warm te krijgen. Dit zorgt ervoor dat het binnen altijd aangenaam koel blijft, ook op warme dagen.

Liesbeth: Doordat de muren open zijn gebroken, voelt het nu ruimer dan ooit tevoren. Het licht en de luchtigheid van de leefveranda creëren een gevoel van ruimte en vrijheid.

 

 

Liesbeth en Jan zijn erg tevreden met hun keuze en raden iedereen aan om met Willems samen te werken. Dankzij de innovatieve oplossing van het bedrijf voelt het alsof de grenzen van hun woning zijn vervaagd, en kunnen ze nu echt ademhalen in hun huis. Het resultaat heeft hun verwachtingen overtroffen en hun leven verrijkt op een manier die ze zich nooit hadden kunnen voorstellen.