Skip to content Skip to content

Jong Koppel Breidt uit met een Willems Veranda

Willems Dec 8, 2023 12:45:00 AM
Stijlvol wonen

Het leven in de stad kan soms overweldigend zijn, vooral voor jonge koppels die een balans zoeken tussen werk en ontspanning. Voor dit dynamische duo werd de droom van meer ademruimte werkelijkheid, nadat ze verhuisd zijn naar een buitenwijk.

Om helemaal tot rust te komen besloten ze om meer daglicht in huis te brengen dankzij een prachtige veranda van Willems.

Het verhaal van Jonas en Ilse en hun Willems veranda begon als een visie voor een eenvoudig bijgebouw, een toevoeging om hun bestaande woonruimte uit te breiden. Echter, in samenwerking met de ontwerpers van Willems, transformeerde deze visie snel in iets veel grootser.

Het project evolueerde tot een lichtrijke realisatie, waar elke hoek ontworpen is om daglicht binnen te halen en het buitenleven naar binnen te brengen. Met een architectuur die evenwicht en transparantie ademt, heeft dit bijgebouw zich ontpopt tot een uitloper van de cenrtrale leefruimte, waar het koppel hun liefde voor natuurlijk licht en moderne, strakke lijnen tot uitdrukking heeft gebracht.

Het eindresultaat is geen gewoon bijgebouw meer, maar een levensruimte die hen elke dag opnieuw energie en inspiratie biedt. De nieuwe aanbouw heeft niet alleen voor extra vierkante meters gezorgd, maar ook voor een plek van rust en verbinding met de natuur.

De veranda is nu een leefruimte waar licht en landschap elkaar ontmoeten. De grote glazen wanden bieden een panoramisch zicht op hun weelderige tuin, waardoor het jonge paar het gevoel heeft omringd te zijn door groen, zelfs tijdens de drukste weekdagen. Het is een plek waar ze kunnen ontsnappen aan de hectiek van alledag en waar de tijd even stil lijkt te staan.

Jonas en Ilse  zijn enorm tevreden over de kwaliteit en de afwerkingsgraad van hun Willems veranda. De integratie met de bestaande bouw is naadloos, en de materialen zijn van topniveau. Hun nieuwe leefruimte is niet alleen een bewijs van Willems' vakmanschap maar is ook een ruimte die ze elke dag met plezier gebruiken.

Een Willems veranda heeft dit jonge koppel de perfecte uitbreiding van hun huis geboden. Het resultaat is een stijlvolle en functionele ruimte die hen dagelijks plezier biedt en de verbinding met hun omgeving versterkt. Dit project staat echt in de kijker als een voorbeeld van hoe een goed doordachte aanbouw het dagelijks leven kan verrijken.