Skip to content Skip to content

Vergroot je keukenruimte met een moderne leefveranda in steellook

Willems Jan 16, 2024 8:30:44 PM
keuken uitbreiding

Vergroot je keukenruimte en geniet van een moderne leefveranda in steellook. Ontdek hoe de familie Lorrelein hun huis ruimer heeft gemaakt en waarom steellook een tijdloze optie is die bij elke bouwstijl past.

Voordelen van een leefveranda in steellook

Een leefveranda in steellook biedt verschillende voordelen voor je keukenruimte. Ten eerste zorgt het voor extra ruimte, wat vooral handig is voor een jong gezin zoals de familie Lorrelein. Ze merken dat ze nu veel meer bewegingsvrijheid hebben in hun keuken en dat het gevoel van ruimte een positieve invloed heeft op hun dagelijks leven.

Project_Vryens20230927_0113

Daarnaast heeft een leefveranda in steellook een moderne uitstraling die perfect past bij elke bouwstijl. Of je nu een klassiek, modern, of landelijk interieur hebt, steellook voegt een stijlvolle touch toe aan je keuken. Bovendien is steellook tijdloos en zal het niet snel uit de mode raken, waardoor je nog jarenlang van je leefveranda kunt genieten.

Een ander voordeel van steellook is de duurzaamheid. Door het gebruik van hoogwaardige materialen gaat een leefveranda in steellook lang mee en is het bestand tegen verschillende weersomstandigheden. Zo kun je het hele jaar door van je keukenruimte genieten, ongeacht het weer buiten.

Project_Vryens20230927_0107-1

De ervaring van de familie Lorrelein

De familie Lorrelein is erg tevreden met hun keuze voor een leefveranda in steellook. Ze merken dat hun huis veel ruimer aanvoelt sinds de verbouwing. Vooral in de keuken is het verschil goed te merken. Ze hebben nu meer werkruimte en kunnen gemakkelijk samen koken zonder elkaar in de weg te staan.

Daarnaast genieten ze van de extra lichtinval die de leefveranda biedt. Dit zorgt voor een aangename sfeer in de keuken en maakt het koken en eten nog gezelliger. De familie Lorrelein brengt nu veel meer tijd door in de keuken en gebruikt het als een centrale ontmoetingsplek in huis.

Ook de tijdloze uitstraling van steellook spreekt de familie Lorrelein aan. Ze zijn ervan overtuigd dat ze nog vele jaren plezier zullen hebben van hun leefveranda, omdat het altijd een moderne en stijlvolle toevoeging aan hun huis zal zijn.

Project_Vryens20230927_0122

Stappen bij het plaatsen van een leefveranda in steellook

Het plaatsen van een leefveranda in steellook verloopt in verschillende stappen. Allereerst is het belangrijk om een ontwerp te laten maken dat past bij jouw keukenruimte en wensen. Een specialist als Willems veranda's met 40 jaar expertise, kan je hierbij helpen en advies geven over de mogelijkheden.

Vervolgens wordt de leefveranda op maat gemaakt en geplaatst. Zij zorgen ervoor dat de leefveranda perfect past en vakkundig wordt geïnstalleerd. Door jaren aan opgedane ervaring en vakkennis is het voor Willems geen probleem om je steeds te voorzien van de juiste oplossingen voor een realisatie op maat. Neem vrijblijven contact op of breng een bezoek aan de grote toonzalen in Belgie om een idee te krijgen van wat mogelijks bij uw woning het beste past qua uitbreiding.  

Project_Vryens20230927_0132