Skip to content Skip to content

Een lichte keuken met uitzicht op hun landelijke tuin

Willems May 15, 2023 10:16:00 AM
een keuken in een woonuitbreiding

Als je bij Dirk en Heidi over de vloer komt, kun je niet anders dan onder de indruk zijn van hun prachtige woonuitbreiding. Dit koppel heeft gekozen voor een stijlvolle uitbouw van hun landelijke woning om extra ruimte en licht te creëren voor een nieuwe keuken met zicht op hun grote tuin. Het resultaat? Een adembenemende ruimte waar het heerlijk vertoeven is.

Klant
Dirk & Heidi
 
Oplevering
Mei 2021
 
Project Type
Woonuitbreiding
 

woonuitbreiding landelijk

Waarom hebben jullie uiteindelijk gekozen voor een woonuitbreiding van Willems?

 

Heidi: "We hadden van vrienden echt positieve verhalen gehoord over Willems en hun aanpak sprak ons enorm aan. Ze luisterden goed naar onze wensen en kwamen met een prachtig ontwerp dat precies aansloot bij wat we voor ogen hadden.”

Dirk: ”We wilden al een tijdje onze keuken vergroten en moderniseren. Onze oude keuken was wat gedateerd en we merkten dat we behoefte hadden aan meer ruimte, zowel om te koken als om samen met vrienden en familie te genieten van een maaltijd. De nieuwe keuken moest vooral licht en ruimtelijk zijn, en een connectie maken met de landelijke tuin"

Heidi: "We wilden echt het gevoel hebben dat we buiten konden koken. Daarom hebben we gekozen voor grote raampartijen die uitkijken op onze tuin. Zo kunnen we tijdens het koken genieten van het uitzicht en het licht."

woonuitbreiding keuken

 

Willems heeft het ontwerp en de uitvoering van de woonuitbreiding op zich genomen. Hoe verliep de samenwerking?

 

Dirk: "Het hele proces verliep heel vlot. De communicatie was uitstekend en we werden goed op de hoogte gehouden van de voortgang. Het eindresultaat is echt fantastisch. We zijn ontzettend blij met onze nieuwe keuken en de extra leefruimte die we nu hebben."

Heidi: "We wilden een keuken die past bij de stijl van ons huis, maar die tegelijkertijd ook van alle moderne gemakken is voorzien. Vanaf het eerste gesprek hadden we een goed gevoel bij Willems. De vertegenwoordiger nam echt de tijd om naar onze wensen en behoeften te luisteren. Hij kwam met enkele verschillende opties en hielp ons om tot het uiteindelijke ontwerp van de woonuitbreiding te komen. We voelden ons echt gehoord en begrepen."

steellook woonuitbreiding

Dirk: “ Als we vragen hadden, konden we altijd bij Willems terecht en we kregen meestal snel een duidelijk antwoord. Soms moesten we al eens mailen om meer uitleg te vragen bij kleine details, en dan kregen we die ook … zelfs in het weekend! Dat gaf ons veel vertrouwen en maakte het samenwerken met Willems erg prettig."

Heidi:“ Ja, ook de afwerking is top. Willems heeft echt oog voor detail en dat zie je terug in het eindresultaat. Alles is tot in de puntjes afgewerkt, en we hebben het gevoel dat er echt met zorg en aandacht aan ons project is gewerkt. We zijn erg tevreden over de kwaliteit van de materialen en de vakkundigheid van het team."

Dirk: “We zijn Willems enorm dankbaar voor het verwezenlijken van onze droom en zouden hen zonder twijfel aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbare partner voor een woonuitbreiding."

woonuitbreiding landelijke stijl

Dirk en Heidi's ervaring met Willems is een inspirerend verhaal voor iedereen die overweegt om hun woning uit te breiden. Door goed te luisteren naar de wensen van hun klanten en een uitstekende communicatie en vakmanschap te bieden, heeft Willems een prachtige woonuitbreiding gerealiseerd die perfect aansluit bij de behoeften en verwachtingen van Dirk en Heidi. Het resultaat is een keuken en leefruimte waar ze jarenlang van kunnen genieten en die hun huis en tuin met elkaar verbindt op een manier die ze altijd al voor ogen hadden.