Skip to content Skip to content

Een eigentijdse veranda in Borsbeke

Willems Apr 11, 2023 10:47:34 AM
isolerende veranda

Frieda en Hans zijn bijzonder tevreden met hun veranda / woonuitbreiding van Willems. De nieuwe veranda zorgt ervoor dat ze dagelijks kunnen genieten van het uitzicht op hun tuin, zwembad en de spelende kinderen. Het vergroot hun leefruimte aanzienlijk en maakt het mogelijk om meer tijd door te brengen in hun prachtige tuin, ongeacht het weer.

Klant
Frieda & Hans
 
Oplevering
Maart 2022
 
Project Type
Veranda

 

Veranda

Dankzij de veranda kunnen Frieda en Hans op wisselvallige dagen beschut zitten zonder last te hebben van de wind. Dit stelt hen in staat om vaker buiten te zijn en te genieten van de natuur, zelfs als het weer wat minder goed is.

Hans: "De isolatie van het meervoudig gelaagd glas werkt uitstekend en draagt bij aan het comfort van de veranda tijdens de koudere periodes van het jaar. We kunnen zelfs in de winter genieten van onze veranda, zonder dat het te kil wordt. De isolatie werpt echt zijn vruchten af, en dat maakt onze veranda een plek waar we het hele jaar door plezier van hebben."

isolatie glas

Het lichtinval dat de veranda biedt, heeft een positief effect op het humeur en de gemoedstoestand van het gezin. De verbinding met de natuur is duidelijk voelbaar en draagt bij aan de toegenomen kwaliteit van leven voor Frieda, Hans en hun kinderen.

Het echtpaar benadrukt dat de investering in de veranda van Willems Veranda's meer dan de moeite waard is geweest. Ze zijn onder de indruk van het vakmanschap en de professionaliteit van het bedrijf.

stijlvolle afwerking veranda

Frieda: "Absoluut, we vinden dat de prijs helemaal in verhouding staat met de kwaliteit die Willems  levert. De investering was het meer dan waard, en we genieten elke dag van onze prachtige veranda."

Hans: "We zijn echt onder de indruk van de afwerking tot in de kleinste details. Het vakmanschap van Willems  is uitstekend, en dat merk je aan alles. We zijn heel blij met het resultaat."

Frieda en Hans zijn ervan overtuigd dat hun veranda een enorme meerwaarde biedt en raden iedereen die overweegt om een leefruimte uit te breiden met een veranda aan om dit te doen.

 

Met hun veranda kijken Frieda en Hans uit naar vele jaren van plezier en ontspanning in hun tuin. Ze beschouwen het als een waar paradijs en zijn Willems enorm dankbaar voor het realiseren van hun droomuitbreiding.

veranda woonuitbreiding

Frieda: "Willems heeft een zeer ruime keuze in stijlen en afmetingen, waardoor we echt iets konden vinden dat perfect bij onze wensen en ons huis aansloot. Het was fijn om zoveel opties te hebben en uiteindelijk een veranda te kiezen die helemaal aan onze verwachtingen voldeed."