Skip to content Skip to content

Een stijlvolle veranda in Roeselare

Willems Dec 5, 2022 4:38:13 PM
Een stijlvolle veranda in Roeselare

Koen en Linda uit Roeselare hadden een duidelijke wens: ze wilden hun leefruimte uitbreiden om een naadloze verbinding tussen binnen en buiten te creëren. Hun droom werd werkelijkheid dankzij de expertise van Willems Veranda's, die een prachtige leefveranda ontwierp. Deze ruimte verbindt nu op een stralende wijze hun interieur met de weelderige tuin.

 

_DSC5494-medium-1

 

Klant
Koen & Linda
 
Oplevering
Oktober 2020
 
Project Type
Woonuitbreiding

 

_DSC5528-1

 

Waarom koos u voor een leefveranda?

Linda: We merkten dat de ruimte in ons huis iets te krap werd. We wonen hier al 16 jaar en het waas tijd voor iets nieuws. Onze tuin is niet super groot, maar we leven wel graag buiten. Iedereen weet dat het in België niet altijd even warm is, maar door onze veranda kunnen we nog steeds genieten van onze tuin en natuurlijk licht.

Koen: We waren ook aan het kijken om gewoon een pergola te zetten. Maar zoals Linda zegt is het daar soms iets te koud voor. We zijn nu net iets ouder, en merken dat we toch vaker het iets warmer willen hebben. Door al het glas kunnen we toch nog genoeg rondkijken. 

Linda: We zitten nu vaker iets te lezen in onze veranda dan dat we in onze woonkamer zitten. Dat is een positief voordeel van onze veranda, we kwijnen al minder weg voor de tv.

 

_DSC5496-medium

 

Hoe kwam u bij Willems veranda’s terecht?

Koen: We zochten een verandabouwer waar we op konden rekenen. We zijn niet volledig thuis in die technologische wereld met websites enzoverder, dus we zochten naar een persoonlijke aanpak. Onze kinderen zouden ook wel eens iets kunnen komen veranderen, maar wonen niet bij de deur. Vandaar was het ook belangrijk dat alles van in het begin perfect afgewerkt was. Vrienden van ons hadden ook al een pergola gezet met veranda Willems, en dat viel ook heel goed mee.

 
 
_DSC5507-medium
 
Genieten en leven op het ritme van de verschillende seizoenen is nu dagelijkse kost.