Skip to content

Een stijlvolle veranda in Roeselare

Willems Dec 5, 2022 4:38:13 PM

 

_DSC5494-medium-1

Klant
Koen & Linda
 
Oplevering
Oktober 2020
 
Project Type
Woonuitbreiding

 

 

Een uitbreiding om een extra leefruimte te creëeren? Dat is iets waar Koen en Linda uit Roeselare naar op zoek waren ... en vonden bij Willems. Hun leefveranda verbindt de woonruimte op een lichtrijke manier met de tuin.

_DSC5528-1

 

Waarom koos u voor een leefveranda?

Linda: We merkten dat de ruimte in ons huis iets te krap werd. We wonen hier al 16 jaar en het waas tijd voor iets nieuws. Onze tuin is niet super groot, maar we leven wel graag buiten. Iedereen weet dat het in België niet altijd even warm is, maar door onze veranda kunnen we nog steeds genieten van onze tuin en natuurlijk licht.

Koen: We waren ook aan het kijken om gewoon een pergola te zetten. Maar zoals Linda zegt is het daar soms iets te koud voor. We zijn nu net iets ouder, en merken dat we toch vaker het iets warmer willen hebben. Door al het glas kunnen we toch nog genoeg rondkijken. 

Linda: We zitten nu vaker iets te lezen in onze veranda dan dat we in onze woonkamer zitten. Dat is een positief voordeel van onze veranda, we kwijnen al minder weg voor de tv.

 

_DSC5496-medium

Hoe kwam u bij Willems veranda’s terecht?

Koen: We zochten een verandabouwer waar we op konden rekenen. We zijn niet volledig thuis in die technologische wereld met websites enzoverder, dus we zochten naar een persoonlijke aanpak. Onze kinderen zouden ook wel eens iets kunnen komen veranderen, maar wonen niet bij de deur. Vandaar was het ook belangrijk dat alles van in het begin perfect afgewerkt was. Vrienden van ons hadden ook al een pergola gezet met veranda Willems, en dat viel ook heel goed mee.

 
 
_DSC5507-medium
 
Genieten en leven op het ritme van de verschillende seizoenen is nu dagelijkse kost.