Skip to content Skip to content

Een comfortabele woonuitbreiding in Keerbergen

Willems Dec 6, 2022 10:30:57 AM
Een comfortabele woonuitbreiding in Keerbergen

Een woonruimte en keuken in combinatie met een leefveranda herleiden tot één grote leefruimte? Berlina en Michel uit Keerbergen durfden het aan en het resultaat is verbluffend. Hun leefveranda van maar liefst 52 m² verbindt de woonruimte en de keuken op unieke wijze met de tuin.

 

hedendaagse-leefveranda-testelt-willems-341-3

 

Klant
Berlina & Michel
 
Oplevering
mei 2020
 
Project Type
Woonuitbreiding

 

 

"We kozen voor ervaring en betrouwbaarheid"

 

 

343_b20380a80_willems_leefveranda_012

 

Waarom koos u voor een leefveranda?

Berlina: Michel komt uit Haacht, waar hij op een appel- en perenplantage woonde. Hij voelde zich daar zo goed, dat hij zich ook hier wilde laten omringen door groen. Dankzij onze mooie tuin met grote bomen voelden we ons al snel thuis. Maar sinds de leefveranda er staat, voelen we ons zowel binnen als buiten in de natuur. Dat is het gevoel dat we zochten.

Michel: Ik wilde ook absoluut een open keuken. Daarom besloten we om de buitenmuur te slopen en de leefveranda te laten samensmelten met een deel van de keuken en woonruimte. Nu hebben we vanuit de keuken en de rest van de leefveranda direct contact met de tuin. Dat gevoel hadden we vóór de leefveranda niet.

Berlina: We zitten nog maar zelden in onze oorspronkelijke woonkamer. We vertoeven bijna altijd in de keuken, aan de eettafel of in de zithoek. En dat is eigenlijk allemaal in de leefveranda.

 

341_b20312a71_willems_leefveranda_003

 

Hoe kwam u bij Willems veranda’s terecht?

Michel: Omdat we ervaring en betrouwbaarheid zochten. Onze leefveranda was zo’n grote investering dat we het risico niet konden lopen om met om het even wie in zee te gaan. Mocht er ooit iets mislopen, willen we er zeker van zijn dat we ook op lange termijn kunnen rekenen op een ervaren en betrouwbare verandabouwer. Daarom kozen we voor Willems veranda’s.

 
 
hedendaagse-leefveranda-testelt-willems-341-4