Skip to content Skip to content

Een complete vakantiewoning op maat in Haasrode

Willems Dec 6, 2022 10:57:03 AM
Een complete vakantiewoning op maat in Haasrode

Lotte en Bart legden hun terras opnieuw aan om plaats te maken voor een leefveranda. Een keuze die ze nog geen seconde betreurd hebben. Nu genieten ze het hele jaar door van dat heerlijke buitengevoel, ook bij minder weer. Ook de kleinkinderen en de rest van de familie zijn laaiend enthousiast over de extra leefruimte.

 

_DSC9655-1

 

Klant
Lotte  &  Bart
 
Oplevering
maart 2021
 
Project Type
Woonuitbreiding

 

 

"De perfecte oplossing voor ons!"

 

_DSC9702-1

 

Waarom koos u voor een leefveranda?

Bart : Op de plaats van de leefveranda lag vroeger een terras, waar we regelmatig en graag vertoefden. Maar al te vaak dwong de regen ons om halsoverkop naar binnen te vluchten. Dat was allesbehalve aangenaam. Nu genieten we zorgeloos van onze tuin en zwembad, ongeacht het weer.

De kleinkinderen zijn ook heel blij met de leefveranda. Ze hebben er veel licht en kunnen altijd naar buiten kijken terwijl ze spelen. Ook voor feestjes met vrienden en familie is de leefveranda een absolute meerwaarde. Dankzij de zuidelijke oriëntatie van onze tuin is de veranda ook nog uitstekend gelegen.

 

_DSC9669-1

 

Hoe kwam u bij Willems terecht?

Bart : Dankzij de buren van onze zoon, die ook een Willems leefveranda lieten plaatsen. Uit een gesprek met hen bleek meteen dat ze zeer tevreden waren. En het uiterlijk van hun leefveranda sprak ons ook aan. Daarna hebben we nog wat opzoekingswerk verricht, waaruit al snel bleek dat Willems veranda’s een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding biedt.

 
_DSC9663-1