Skip to content Skip to content

Zo veel meer dan een veranda

Klassieke veranda

Veranda

Moderne veranda

Geniet meer van het leven met een Willems veranda!

Bij elk huis past een veranda. Want elke stijl is dankzij onze innovatieve toepassingen voor elke klant binnen handbereik: van klassiek, romantisch tot hedendaags strak!

Elke realisatie is een op maat gemaakte duurzame parel, waar genieten met vrienden of familie vanzelfsprekend wordt.

 

Investeer verstandig en leef slim!

Een veranda is de ideale aanzet voor wie comfortabel wil uitbreiden naar de tuin toe. Leef gezond en haal een maximaal aan natuurlijk licht binnen in huis dankzij een Willems veranda. Deze slimme oplossing gebeurt snel en zonder al te veel breek en kapwerk! 

Moderne woonuitbreiding

Stijlvol wonen met Willems veranda's

Aluminium en glas

De twee belangrijkste materialen van een Willems veranda zijn aluminium en glas. Hoogwaardig aluminium is duurzaam, sterk, licht en moduleerbaar. Onze profielen zijn voorzien van een thermische isolatie. Anderzijds kan men ook kiezen voor dubbel of drievoudig gelaagd glas voorzien van de nodige zonwerende en of thermische filters.

Dat is nodig! Want vandaag de dag bestaan er strenge Europese isolatierichtlijnen die we graag naleven en als norm hanteren voor al onze klanten. 

Dankzij ons hoogwaardig aluminium kunnen we elke stijl en vorm die de klant vraagt realiseren. Dit zorgt ervoor dat elk project uniek is en op maat van de klant gemaakt. Geen dertien in een dozijn realisaties, maar puur op maat gemaakt vakmanschap!  

Door alles ook zelf te produceren in onze eigen productiehallen behouden we hierdoor een 100% kwaliteitscontrole over elk project.

Want per slot van rekening is een veranda, steeds een investering voor het leven! 

Woonuitbreiding en poolhouse
Moderne woonuitbreiding

Uw stijl, uw veranda!

Elke verandastijl of kleur die de klant wenst, kunnen we realiseren. Door ons breed aanbod aan diverse materialen bieden we aan de klant de mogelijkheid om elk detail in afwerking te gaan personaliseren. Dit kan gaan van een natuurlijke 'look & feel' uitstraling tot 'high-tech' geïntegreerde domotica, gadgets, verlichting of klimaatregelaars.


Comfort is geen overbodige luxe.

Een kwaliteitsvolle veranda oogt niet alleen mooi, maar is ook heel comfortabel tegelijkertijd. Het is ons vakmanschap die ervoor zorgt dat u 365 dagen per jaar kan genieten van uw veranda.  

Want onze realisaties kunnen weer en wind doorstaan, zonder dat de klant moet inbinden aan luxe of beleving.

Met een Willems veranda geniet de klant van verschillende voordelen zoals; een duurzaam en kwalitatieve constructie, een optimaal lichtinval, een maximale ruimtebenutting en het gebruik van zeer onderhoudsvriendelijke materialen.

 

Neem vandaag nog contact op met ons en begin met uw droom werkelijkheid te maken! Onze specialisten in het vak staan u graag met raad en daad bij. 

Van plan tot een Willems veranda

METEN

Een afspraak ter plaatse met onze adviseur helpt u om een realistische kijk op de uit te voeren werken te krijgen.

Het aantal m², de complexiteit van de constructie, de gekozen opties en het volume bepalen in grote mate de basisprijs van een woonuitbreiding.

OFFERTE

Onze offertes zijn realistisch en transparant, opdat de klant van in het begin weet waar hij of zij aan toe is.

PRODUCTIE

Eens alles is ingepland, kan de productie in de eigen productiehallen worden aangevat. Een productieverantwoordelijke volgt elke stap tijdens het proces zorgvuldig op zodat een vlotte plaatsing van de constructie mogelijk wordt.

PLAATSING

Vakkundige plaatsers komen met de nieuwste technieken ter plaatste. Dit zorgt voor een propere en vlotte oplevering en een minimale werf-bezetting van uw woning.

Een werfverantwoordelijke zorgt steeds voor een 100% tevreden oplevering bij de klant.

Een toonzaal in uw buurt

Breng ons een bezoek en laat u inspireren

 

 

Toonzaal<br>Ardooie

Toonzaal Ardooie

West-Vlaanderen

Showroom Denderhoutem

Toonzaal Denderhoutem

Oost-Vlaanderen

Showroom Kampenhout

Toonzaal Kampenhout

Vlaams-Brabant

Showroom Meerhout

Toonzaal Meerhout

Antwerpen

Showroom Spy

Toonzaal Spy

Namen

Showroom Luik

Toonzaal Louveigné

Luik

Ontdek ook onze andere Willems veranda's realisaties

moderne woonuitbreiding

Woonuitbreidingen

13

Pergola's

_DSC0238-1

Poolhouse

Hoeveel kost een veranda?

Weet dat de prijs hoofdzakelijk wordt bepaald door het oppervlakte en het totaal volume. Ontdek de prijzen voor een veranda willems : basisprijs per type project bij Willems veranda’s.

Heb je een vergunning nodig voor een woonuitbreiding?

Wat is het verschil tussen een tuinkamer en veranda?

Heb je een (bouw)vergunning nodig voor een woonuitbreiding? wetgeving

Heb je een (bouw)vergunning nodig voor een woonuitbreiding?

Wanneer heb je een bouwvergunning nodig voor een woonuitbreiding of veranda? Wanneer volstaat een melding bij je gemeente? We geven hieronder een...

Het verschil tussen een aanbouw en uitbouw woonuitbreiding

Het verschil tussen een aanbouw en uitbouw

Denk je aan een uitbreiding van woning, dan denk je of aan een extra ruimte of het vergroten van een bepaalde ruimte. Dit verschil in aanpak noemen...

Landelijke veranda woonuitbreiding

Een landelijke orangerie: creëer prestige en meerwaarde

Een hedendaagse tuinkamer is een ding, maar een stijlvolle landelijke orangerie vraagt een heel andere architecturale aanpak. Deze stijlvolle...


Breng licht en ruimte in je woning

Een moderne veranda als een woonuitbreiding.

Laat je Inspireren

isolerende veranda woonuitbreiding

Een eigentijdse veranda in Borsbeke

Frieda en Hans zijn bijzonder tevreden met hun veranda / woonuitbreiding van Willems. De nieuwe veranda zorgt ervoor dat ze dagelijks kunnen genieten...

een keuken in een woonuitbreiding woonuitbreiding

Een lichte keuken met uitzicht op hun landelijke tuin

Als je bij Dirk en Heidi over de vloer komt, kun je niet anders dan onder de indruk zijn van hun prachtige woonuitbreiding. Dit koppel heeft gekozen...

Een hedendaags poolhouse in Beernem woonuitbreiding

Een hedendaags poolhouse in Beernem

In het schilderachtige dorpje Beernem, waar de rustieke charme van Vlaanderen samensmelt met eigentijdse elegantie, bevindt zich een waar juweel van...

Een tijdloze uitbreiding die meerwaarde geeft! woonuitbreiding

Een tijdloze uitbreiding die meerwaarde geeft!

Sabine en Bertrand hebben met de tijdloze leefveranda van Willems hun droom werkelijkheid zien worden. De veranda heeft hun huis veranderd in een...

Een complete woonuitbreiding op maat in Vrasene woonuitbreiding

Een complete woonuitbreiding op maat in Vrasene

De combinatie leefveranda met pergola bracht Helga en Luc uit Vrasene de ruime, zonnige én schaduwrijke woninguitbreiding die ze zochten. De...

Leefveranda westende woonuitbreiding

Een elegante klassieke veranda in Westende

Een elegante klassieke veranda in Westende is het toppunt van genot voor Jan en Leen, die elke dag de zeelucht in hun leefruimte kunnen opsnuiven....