Skip to content Skip to content

Een pergola: puur genieten in eigen tuin

Klassieke Pergola

Pergola

Moderne Pergola

354_willems_tuinkamer-medium-1-2-1

Bescherm u tegen weer en wind!

Een pergola verlengt het plezier van buitenzitten op jaarbasis aanzienlijk. Veel mensen kiezen voor een pergola om verschillende redenen.  Enerzijds moet een pergola niet aan alle strengere bouwvoorschriften voldoen zoals die dikwijls wel het geval is bij een veranda of een woonuitbreiding is. Anderzijds zijn pergola’s steeds meer en meer gevraagd in combinatie met een veranda of een woonuitbreiding. De reden is voor de hand liggend. Uniformiteit in stijl, vergroot ook steevast de meerwaarde van uw woning.

 

Een slimme investering!

Pergola's bestaan in alle maten en stijlen. Kies je voor een vrijstaande aluminium pergola of voor een realisatie die perfect aansluit bij een veranda of woonuitbreiding. Deze pergola's zijn perfect op maat van de klant gemaakt. Geen prefabricatie of minderwaardige materialen! Want ook een pergola moet weer en wind kunnen doorstaan. 

Geniet nu nog intenser van uw tuin, uw feestjes met vrienden en familie en investeer in gelukkig samenzijn! 

- Kies voor een veranda pergola en daardoor zijn grote overspanningen mogelijk en behoudt van maximaal lichtinval en leefruimte.

pergola met glazen scherm

Stijlvol genieten met een pergola van Willems veranda's

Duurzame materialen

Ook een pergola wordt steeds bloot gesteld aan ons wisselvallig klimaat. Om deze natuurkrachten te trotseren zijn duurzame en kwaliteitsvolle materialen hier ook de regel. Investeer daarom best in kwaliteit en innovatieve  toepassingen om het maximale uit uw pergola te halen.

Innovatieve toepassingen

Dankzij onze 'high-tech'-toepassing met hoogwaardig aluminium kunnen we elke stijl en vorm aan die de klant van ons vraagt. Dit zorgt ervoor dat elk project uniek is en op maat van de klant gemaakt. Geen 'dertien in een dozijn'- realisaties, maar puur vakmanschap, waar je nog vele decennia plezier aan zal beleven!  

Door alles zelf te produceren in onze eigen productiehallen behouden we hierdoor een 100% kwaliteitscontrole over elk project.

Want een pergola dient om heel het jaar door van te genieten! 

_DSC9777
pergola met woonuitbreiding

Uw stijl, uw pergola!

Elke stijl of kleur die de klant wenst kunnen we realiseren. Door een breed aanbod aan diverse materialen bieden we de klant de mogelijkheid aan om elk detail in de afwerking te gaan personaliseren. Dit kan gaan van het bekomen van een natuurlijke 'look& feel' door het gebruik van diverse houtsoorten tot geïntegreerde gadgets en domotica.

Slimme toepassingen .

Een kwaliteitsvolle pergola oogt niet alleen mooi, maar is ook heel comfortabel tegelijkertijd. Het is ons vakmanschap die ervoor zorgt dat u steeds 365 dagen lang kan genieten van uw pergola.  

De integratie met een veranda of woonuitbreiding levert steeds een knap geheel op. Naast verschillende voordelen zoals een duurzame en kwalitatieve constructie, optimaal lichtinval, onderhoudsvriendelijke materialen zorgen deze combinaties ook voor een zeer grote meerwaarde van je woning. 

Ook het aanbod aan toebehoren zal je comfort-beleving ten goede komen. Zo kan je kiezen voor mobiele windschermen in een materiaal naar keuze, vaste of mobiele glazen windschermen, glazen dak of een intens houten afwerking aan de binnenkant. 

Neem vandaag nog contact op met ons en begin met uw droom werkelijkheid te maken! Onze specialisten in het vak staan u graag met raad en daad bij. 

Van een plan tot een duurzame pergola

METEN

Een afspraak ter plaatse met onze adviseur helpt u om een realistische kijk op de uit te voeren werken te krijgen.

Het aantal m², de complexiteit van de constructie, de gekozen opties en het volume bepalen in grote mate de basisprijs van een woonuitbreiding.

OFFERTE

Onze offertes zijn realistisch en transparant, opdat de klant van in het begin weet waar hij of zij aan toe is.

PRODUCTIE

Eens alles is ingepland, kan de productie in de eigen productiehallen worden aangevat. Een productieverantwoordelijke volgt elke stap tijdens het proces zorgvuldig op zodat een vlotte plaatsing van de constructie mogelijk wordt.

PLAATSING

Vakkundige plaatsers komen met de nieuwste technieken ter plaatste. Dit zorgt voor een propere en vlotte oplevering en een minimale werf-bezetting van uw woning.

Een werfverantwoordelijke zorgt steeds voor een 100% tevreden oplevering bij de klant.

Een toonzaal in uw buurt

Breng ons een bezoek en laat u inspireren

 

 

Toonzaal<br>Ardooie

Toonzaal Ardooie

West-Vlaanderen

Showroom Denderhoutem

Toonzaal Denderhoutem

Oost-Vlaanderen

Showroom Kampenhout

Toonzaal Kampenhout

Vlaams-Brabant

Showroom Meerhout

Toonzaal Meerhout

Antwerpen

Showroom Spy

Toonzaal Spy

Namen

Showroom Luik

Toonzaal Louveigné

Luik

Ontdek ook onze andere Willems veranda's realisaties

_DSC0211-1

Woonuitbreidingen

_DSC0180-1-1

Veranda's

2

Poolhouse