Skip to content Skip to content

Een complete woonuitbreiding op maat in Vrasene

Willems Dec 6, 2022 10:17:38 AM
Een complete woonuitbreiding op maat in Vrasene

De combinatie leefveranda met pergola bracht Helga en Luc uit Vrasene de ruime, zonnige én schaduwrijke woninguitbreiding die ze zochten. De constructie van zo’n 60 m² is de favoriete plek van het hele gezin geworden. Door het doordachte ontwerp en vakkundige realisatie genieten ze nu van een extra woonruimte voorzien van een ontspannen binnen en buiten plek.

 

hedendaagse-pergola-leefveranda-koersel-willems-344-3-1

 

Klant
Helga & Luc
 
Oplevering
mei 2020
 
Project Type
Woonuitbreiding & pergola

 

hedendaagse-pergola-leefveranda-koersel-willems-344-5

 

Waarom koos u voor de combinatie leefveranda-pergola?

Helga: Om onze woning op een optimale manier uit te breiden, waarbij we maximaal kunnen genieten van de zon. Omdat mijn echtgenoot (Luc) absoluut geen zonneklopper is, hebben we naast een leefveranda ook een ruime pergola laten plaatsen. We kozen bewust voor grote ruimtes omdat we een echt buitengevoel wilden creëren, zowel in de winter als in de zomer.

Nu komt onze mooie tuin ook helemaal tot haar recht. Alles bij elkaar was de aanbouw van de leefveranda en pergola een belangrijke beslissing, maar we zijn uitermate tevreden over het resultaat!

 

hedendaagse-pergola-leefveranda-koersel-willems-344-2

Hoe kwam u bij Willems veranda’s terecht?

Luc: Via de opendeurdag van de toonzaal van Willems veranda’s in Maldegem. We waren dat weekend in de buurt en zijn gewoon de toonzaal binnen gestapt.

De mensen waren vriendelijk en we waren onder de indruk van de mooie projecten. We waren dus meteen aan het juiste adres!

 
 
hedendaagse-pergola-leefveranda-koersel-willems-344-6