Horeca-uitbreiding
Een extra eetruimte creëren voor je restaurant, de lobby van het hotel uitbreiden, meer gasten kunnen ontvangen in je tearoom, … met onze professionele uitbreidingen helpen we je gebouw meegroeien met je zaak. We begeleiden je van A tot Z vanuit meer dan 40 jaar ervaring in uitbreidingen.

We helpen je gebouw meegroeien met je zaak

Waarom samenwerken met Willems Veranda's?
In eerste instantie luisteren we naar je wensen en adviseren we over de mogelijkheden. Dat is de basis om je horecazaak stijlvol uit te breiden en de ruimte optimaal te benutten. Van landelijk over strak tot art deco … we ontwerpen altijd in de bouwstijl van je keuze én met respect voor het bestaande gebouw.
Duurzaamheid ten top
Alle uitbreidingen worden in onze eigen productiehallen vervaardigd uit duurzaam aluminium. Het royale glasgebruik haalt het daglicht maximaal binnen in jouw horecazaak. Daarbij hebben we ook aandacht voor de energiezuinigheid en de thermische isolatiewaarde.
Voldoen aan wettelijke eisen
We zetten onze expertise graag in om je maximaal te ontzorgen. Daarbij zorgen we ook dat de uitbreiding van je horecazaak beantwoordt aan alle wettelijke eisen. Zo hoef jij je geen zorgen te maken over de praktische kant van de uitbreiding en kan jij je volop focussen op je zaak.
Jouw horeca-uitbreiding in vier stappen
We verzorgen de uitbreiding van je zaak tot in de kleinste details. Daarvoor doorlopen we vier heldere stappen waarin je altijd mag rekenen op onze expertise.
Je zaak uitbreiden vraagt een doordachte voorbereiding. Een adviseur komt langs om de mogelijkheden te bespreken, naar je wensen te luisteren en de nodige opmetingen te doen.
Alle ideeën en bevindingen worden samengebracht voor een 3D-ontwerp op maat van jouw zaak. Bij het ontwerp hoort ook een gedetailleerde offerte. Realistisch en transparant zijn hierbij steeds de codewoorden.
Alle elementen worden vervaardigd in onze eigen productiehallen. De productieverantwoordelijke leidt alles in goede banen en waakt over de kwaliteit. Hierdoor kan de plaatsing heel vlot verlopen.
Een efficiënte plaatsing is cruciaal voor een horecazaak. Daarvoor mag je rekenen op onze vakmensen die je uitbreiding netjes en vlot plaatsen. We gaan hierbij voor zo min mogelijk hinder voor jou en je klanten. De werfverantwoordelijke zet hiervoor de puntjes op de i.

Om je zaak uit te breiden, moet je aan een aantal voorschriften voldoen en zijn er bouwvergunningen nodig. De wettelijke eisen verschillen per regio en hangen onder meer af van het soort uitbreiding en de grootte ervan. In deze blog lees je er alvast meer over.
-
De productie gebeurt altijd in onze eigen ateliers waardoor de typische verbouwhinder beperkt blijft. Eens de fundering of draagplaat is gegoten, kunnen we de uitbreiding heel efficiënt opbouwen. Je zaak kan dus (deels) open blijven of we houden de sluitingstijd minimaal. In 3 à 5 dagen kunnen we de aluminium constructie opbouwen.