Skip to content Skip to content

Een bijgebouw op maat in Destelbergen

Willems Dec 6, 2022 10:39:55 AM
Een bijgebouw op maat in Destelbergen

Voor buitenliefhebbers Annie en Hubert uit Destelbergen is hun Willems woonuitbreiding niet meer weg te denken. Of het nu regent, waait, of juist broeierig heet is, ze kunnen nu altijd doen wat ze het liefste doen: gezellig van hun groene tuin genieten.

 

Een bijgebouw op maat in Destelbergen

 

_DSC9741

 

Waarom koos u voor een bijgebouw?

Annie: In onze vorige woning, een halfopen bebouwing, hadden we al een pergola. Dat was het verbindingsstuk tussen het huis en de garage. Daar hebben we toen, samen met de kinderen, enorm van genoten. Toen we in 2001 naar onze huidige woning verhuisden, wisten we al snel dat we weer een plek zouden willen waar we ons in alle rust kunnen in terugtrekken.

Hubert: We kozen bewust voor een bijgebouw, omdat we een optimale Westen-oriëntatie hadden. Onze woning is vooral Noord gesitueerd, dus het enige wat we wilden, was langer van ons tuin kunnen genieten. Die wens is nu gelukkig uitgekomen. Bovendien is al het nodige comfort hier ook aanwezig. Dit voelt aan als vakantie in eigen tuin.

 

Een bijgebouw op maat in Destelbergen

 

Vakkennis is onbetaalbaar!

Een doordachte aanpak is de beste benadering als je een project voor het leven wil realiseren. Hoe meer knappe koppen bij elkaar, hoe beter de oplossing en hoe mooier het eindresultaat!

Bij Willems veranda's werken we steeds met verschillende teams van experten en professionals in het vak. Bij willems veranda's kunnen we beroep doen op meer dan 250 gedegen mensen in het vak.

Laat u daarom steeds bijstaan door deze doorwinterde vakmensen die steeds de beste oplossing op zak hebben voor al je vragen en wensen.

 

Meten is weten!

Veel problemen worden in een goed overleg overwonnen en opgelost. Elke realisatie van Willems veranda's is een uniek project op zich. Er bestaan géén twee dezelfde projecten in ons ruim gamma van meer dan 22.000 realisaties sinds ons bestaan meer dan 37 jaar geleden. En dit dankzij onze gedegen opgedane vakkennis!

 
 
_DSC9735-4