Skip to content Skip to content

Een uitbreiding met een keuken in Antwerpen

Willems Dec 5, 2022 4:13:32 PM
Een woonuitbreiding met keuken in Antwerpen

Een unieke manier van koken? Plaats net zoals Camille en Geert jouw keuken in de veranda. Zo wordt er optimaal genoten van het buitenleven, terwijl je lekker warm en comfortabel binnen zit.

 

Het verschil tussen aanbouw en veranda-4-1

 
Klant
Camille & Geert
 
Oplevering
Februari 2021
 
Project Type
Woonuitbreiding

 

De tijdloze realisaties-3

 

Waarom koos u voor een veranda?

 

Camille: Als nieuw samengesteld gezin zochten wij naar extra ruimte aangezien Geert al twee kinderen had, en wij nu ook zelf twee kindjes hebben. Door onze keuken nu te verplaatsen naar een extern gedeelte in ons huis, creëerde we meer leefbare ruimte voor onze kinderen. We zijn enorm graag in onze keuken, ook in de koudere periodes omdat we zo langer van onze dag kunnen genieten.

Geert: Camille is een paar jaar geleden bij mij ingetrokken en we houden beide van dit huis. We zochten dus inderdaad naar extra ruimte en deze oplossing leek ons het beste. In de zomer leven wij praktisch buiten en wij houden ook wel van een hapje en drankje. Vandaar is het handig dat de keuken nu ook het dichtst bij onze tuin ligt (lacht)

Camille: Ook langs de buitenkant is het een mooi eindresultaat die perfect inmengt met de vorm van het huis!

 

_DSC5652 (1)-medium-1

Hoe kwam u bij Willems veranda’s terecht?

 

Geert: Simpelweg omdat we de naam al even kenden. We hadden een afspraak gemaakt en hadden er direct een goed gevoel bij. De investering was niet niets, maar Camille en ik waren er zeker van dat het het geld waard was en er geen spelletjes gespeeld gingen worden. Uit de correcte opvolging achteraf bleek dan ook dat ons vertrouwen terecht was.

Camille: Via vrienden van mijn ouders had ik ook te horen gekregen dat Willems hun poolhouse had gedaan, en dat hielp zeker ook in het nemen van de beslissing.

 
 
Wv lang woensdagsocial-10-thumb-1
 
 De vraag of ook de kwaliteit van koken er op vooruit is gegaan, is irrelevant. Het belangrijkste is dat ze naast hun dagelijks comfort ook een meerwaarde voor hun woning hebben gerealiseerd.