Skip to content Skip to content

Moderne, lichtrijke uitbreiding in Ardooie

Willems Dec 5, 2022 4:01:46 PM
Een moderne woonuitbreiding met veel licht in Ardooie

Familie Baetens koos voor een heuse lichtrijke woonuitbreiding van Willems Veranda's. Ze vonden dat Willems zoveel meer te bieden heeft dan enkel verandabouw.

 

De tijdloze realisaties-Aug-09-2022-01-55-59-09-PM-2

 

Klant
Familie Baetens 
 
Oplevering
Juli 2021
 
Project Type
Woonuitbreiding

 

De tijdloze realisaties-1

Waarom koos u voor een woonuitbreiding?

Familie Baetens : Onze woning had dringend nood aan licht en aan een face-lift. Een blinde muur is maar een muur, terwijl een grote glazen partij het 100 keer gezelliger maakt binnen in. Je leeft ook meer mee met de natuur.

Aan de buitenkant wouden we graag een face-lift van de woning. Door te kiezen voor een moderne uitbouw in een hoekvorm  wonnen we enkele vierkante meters, maar verkregen we vooral een heel strakke en moderne look aan de achtergevel. 

De moderne look werkt zo aanstekelijk dat mensen in de buurt met een gelijkaardige woning ook al een aanvraag bij Willems hebben lopen.  

 

Een woonuitbreiding de wetgeving voor een aanbouw of een uitbouw?-3

Hoe kwam u bij Willems veranda terecht?

Familie Baetens : We zochten een verandabouwer waarvan we zeker wisten dat we geen problemen mee gingen ondervinden in de komende jaren. Vrienden van ons hadden ook al een pergola laten zetten door Willems, en waren uiterst tevreden van de service.

De investering was niet niets, maar we hebben het met plezier en vertrouwen in Willems gestoken. Ook de dienst naverkoop was een belangrijk onderdeel voor ons. Bij problemen  weten we  dat we steeds terecht kunnen bij ons contact bij  Willems. 

 
 
_DSC0404-medium
 
De kinderen kunnen nu gemakkelijker buiten spelen, terwijl we een oogje in het zeil kunnen houden.