Skip to content Skip to content

Een veranda in Aalst als de ideale startersoplossing

Willems Mar 3, 2023 9:04:40 AM
haarstudio Aalst

Een veranda als de ideale kant en klare instap voor de ondernemende Tanja. Na de aankoop van haar rijwoning was Tanja toe aan het realiseren van haar eigen haarstudio.

Klant
Tanja
 
Oplevering
Maart 2021
 
Project Type
veranda

 

Een ideale start voor de zelfstandige Tanja

De nieuwe veranda is niet alleen een verfraaiing van het huis van Tanja, maar ook een waardevolle toevoeging aan haar droom als zelfstandige. Nu heeft ze een professionele en comfortabele ruimte waar ze haar klanten kan ontvangen en haar werkzaamheden kan uitvoeren. Het bouwen van deze uitbreiding was niet alleen een praktische keuze, maar ook een emotionele investering in haar eigen toekomst en haar dromen.

 

_DSC3775 kopie-1

 

Waarom koos u voor een veranda?

Tanja: Ik koos voor deze veranda omdat ik al langere tijd op zoek was naar oplossingen om mijn zaak als kapster uit te breiden en mijn woonruimte te vergroten. Een veranda leek mij de perfecte oplossing, omdat het niet alleen extra ruimte biedt, maar ook een aangename plek is om klanten te ontvangen en te werken. Ik heb voor Willems gekozen omdat ze een goede reputatie hebben en ik vertrouwde op hun kennis en expertise. Ik ben heel tevreden met het resultaat en kan nu eindelijk mijn droom als startende zelfstandige waarmaken.

 

_DSC3765 kopie-1

 

Tanja: Het natuurlijke licht in de veranda zorgt voor een prettige sfeer en draagt bij aan het welzijn van mijn klanten. Ik denk dat de veranda zeker een meerwaarde biedt voor mijn klanten en bijdraagt aan een positieve ervaring bij het knippen van hun haar. De huiselijke sfeer wordt door al mijn klanten op prijs gesteld. 

Als startende zelfstandige is het een veilige keuze om zonder te veel financiële druk mijn droom uit te bouwen. Deze manier van uitbreiden zorgt er voor dat ik mij volledig op mijn passie kan richten en het comfort voor de klant optimaal kan behouden. 

 
_DSC3757 kopie-1
 

Een veranda als uitbreiding kan ook de waarde van je huis verhogen, wat kan leiden tot een hogere verkoopprijs als je ooit besluit je huis te verkopen. Een veranda als uitbreiding voor je haarstudio biedt niet alleen praktische voordelen, maar kan ook financiële voordelen bieden op de lange termijn.