Skip to content Skip to content

Een hedendaags poolhouse in Beernem

Willems Jan 19, 2023 1:57:33 PM
Een hedendaags poolhouse in Beernem

In het schilderachtige dorpje Beernem, waar de rustieke charme van Vlaanderen samensmelt met eigentijdse elegantie, bevindt zich een waar juweel van architectuur en design. Het is een plek waar de natuurlijke schoonheid van de omgeving naadloos overgaat in de moderne pracht van een poolhouse dat droom en werkelijkheid samenbrengt. Dit is het verhaal van Ellen en Bart, die hun verbeelding de vrije loop lieten en een schitterend hedendaags poolhouse creëerden, dankzij de ongeëvenaarde expertise van Willems Veranda's.

 

_DSC9712-3

 

Klant
Ellen & Bart
 
Oplevering
Mei 2021
 
Project Type
Poolhouse

 

"Puur genieten in eigen tuin!"

 

Zijn jullie tevreden van jullie poolhouse bij Willems?

Bart: Ja, absoluut! We zijn zo blij met onze poolhouse van Willems. Vanaf het begin was het proces erg eenvoudig. We hebben eerst een afspraak in de nabije toonzaal gemaakt om onze wensen en eisen te bespreken en vervolgens heeft Willems een ontwerp gemaakt dat aan al onze eisen voldeed.

Ellen: Ja, en we waren in de toonzaal zo onder de indruk van de kwaliteit van de materialen en de afwerking. Het voelt echt als iets wat zeker decennia mee zal gaan, in plaats van een tijdelijke oplossing.

 

_DSC9676-2

 

Hoe kwam u bij Willems veranda’s terecht?

Bart: We hoorden van kennissen dat Willems garant staat voor goede kwaliteit, dus we besloten om ons eens te informeren.
Na een paar vlotte gesprekken met de vertegenwoordiger was de deal snel beklonken.

Ellen: We leerden de vertegenwoordiger kennen in de toonzaal hier in de buurt. Zijn vriendelijkheid en professionele advies stelde ons meteen gerust.

 

_DSC9702-2

 

Wat is de meerwaarde van deze poolhouse?

Bart: We gebruiken de poolhouse vooral in de zomermaanden. We hebben er een loungehoek, dus we kunnen lekker eten en drinken terwijl we genieten van ons zwembad. En voor feestjes is het zeker handig. Vrienden en familie zitten comfortabel op een leuke plek, terwijl de kinderen zich rot amuseren in het zwembad.

Ellen: Ja, en we hebben ook een televisie in geïnstalleerd, dus we kunnen comfortabel naar onze favoriete series kijken terwijl we volledig ontspannen naast het zwembad.

Bart: Onze poolhouse van Willems in aluminium is echt ongelooflijk comfortabel. Het is een moderne en elegante structuur met een prachtige afwerking. Het aluminium frame zorgt ervoor dat er veel licht binnenkomt. De ramen en deuren zijn van meervoudig gelaagd glas, waardoor we comfortabel kunnen genieten van een prachtig uitzicht op onze tuin en het zwembad. We hebben ook een airco geïnstalleerd, zodat we het koel kunnen houden tijdens warme zomerdagen.

 
_DSC9709-Dec-06-2022-10-12-52-6334-AM
 

Ellen: De poolhouse van Willems is zo comfortabel en goed geïsoleerd dat we het ook gebruiken tijdens de koude en natte wintermaanden. We hebben vloerverwarming geïnstalleerd, zodat we het warm kunnen houden.

Bart: En als het regent, is het fijn om naar buiten te kijken terwijl we beschut zitten in de poolhouse. Het is echt een flexibele ruimte die we het hele jaar door kunnen gebruiken.