Skip to content

Een hedendaagse poolhouse in Beernem

Willems Jan 19, 2023 1:57:33 PM

 

_DSC9712-3

Klant
Ellen & Bart
 
Oplevering
Mei 2021
 
Project Type
Poolhouse

 

Puur genieten in eigen tuin

 

Zijn jullie tevreden van jullie poolhouse bij Willems?

Bart: Ja, absoluut! We zijn zo blij met onze poolhouse van Willems. Vanaf het begin was het proces erg eenvoudig. We hebben eerst een afspraak in de nabije toonzaal gemaakt om onze wensen en eisen te bespreken en vervolgens heeft Willems een ontwerp gemaakt dat aan al onze eisen voldeed.

Ellen: Ja, en we waren in de toonzaal zo onder de indruk van de kwaliteit van de materialen en de afwerking. Het voelt echt als iets wat zeker decennia mee zal gaan, in plaats van een tijdelijke oplossing.

 

_DSC9676-2

 

Hoe kwam u bij Willems veranda’s terecht?

Pol: We hoorden van kennissen dat Willems garant staat voor goede kwaliteit, dus we besloten om er eens te informeren.
Na een paar vlotte gesprekken met de vertegenwoordiger was de deal snel beklonken.

Agnès: We leerden de vertegenwoordiger kennen in de toonzaal hier in de buurt. Zijn vriendelijkheid en professionele advies stelde ons meteen gerust.

 

_DSC9702-2

 

Bart: We gebruiken de poolhouse vooral in de zomermaanden. We hebben er een loungehoek, dus we kunnen lekker eten en drinken terwijl we genieten van ons zwembad. En voor feestjes is het zeker handig. Vrienden en familie zitten comfortabel op een leuke plek, terwijl de kinderen zich rot amuseren in het zwembad.

Ellen: Ja, en we hebben ook een televisie in geïnstalleerd, dus we kunnen comfortabel naar onze favoriete series kijken terwijl we ontspannen naast het zwembad.

Bart: Onze poolhouse van Willems in aluminium is echt ongelooflijk comfortabel. Het is een moderne en elegante structuur met een prachtige afwerking. Het aluminium frame zorgt ervoor dat het licht is en tegelijkertijd stevig. De ramen en deuren zijn van meervoudig gelaagd glas, waardoor we veel lichtinval hebben en een prachtig uitzicht behouden op onze tuin en het zwembad. We hebben ook een airco geïnstalleerd, zodat we het koel kunnen houden tijdens warme dagen.

 

 
_DSC9709-Dec-06-2022-10-12-52-6334-AM
 

Ellen: De poolhouse van Willems is zo comfortabel en goed geïsoleerd dat we het ook gebruiken tijdens de koude en natte wintermaanden. We hebben vloerverwarming geïnstalleerd, zodat we het warm kunnen houden, en we hebben ook een aantal grote ramen, dus we krijgen nog steeds veel natuurlijk licht.

We gebruiken tijdens de wintermaanden de poolhouse vooral om te ontspannen, lezen of een film kijken. Het is ook een geweldige plek om gasten te ontvangen en te genieten van een warm kopje thee of koffie.

 

Bart: En als het regent, is het fijn om naar buiten te kijken terwijl we beschut zijn in de poolhouse. Het is echt een flexibele ruimte die we het hele jaar door kunnen gebruiken.