Skip to content Skip to content

Een tijdloze uitbreiding die meerwaarde geeft!

Willems Jun 15, 2023 8:30:28 PM

Sabine en Bertrand hebben met de tijdloze leefveranda van Willems hun droom werkelijkheid zien worden. De veranda heeft hun huis veranderd in een moderne, lichte en uitnodigende ruimte.

 

hedendaagse veranda

 

Waarom kozen jullie voor een leefveranda?

 

Sabine: We hebben altijd gedroomd van een veranda waar we het hele jaar door van onze tuin kunnen genieten. Met de tijdloze leefveranda van Willems is die droom werkelijkheid geworden.

Bertrand: Het openbreken van de zijgevel van onze klassieke fermette was een grote stap, maar het resultaat is verbluffend. We hebben nu een zee van licht in huis en de gevel oogt veel moderner.

 

Wat is er zoal veranderd aan jullie leven na de plaatsing?

 

Sabine: We genieten zoveel meer van onze groene tuin. De leefveranda geeft ons een gezonde boost in ons dagelijks leven. Het is een verlengstuk van ons huis geworden.

Bertrand: Het is een uitnodigende en comfortabele ruimte, zelfs als het weer niet perfect is. Het is heerlijk om hier 's ochtends een kopje koffie te drinken en van het uitzicht te genieten.

Sabine: We hebben al zoveel mooie herinneringen gemaakt en we kunnen onze vrienden en familie hier ontvangen. Het is een fantastische plek om samen te komen en te ontspannen.

moderne veranda

 

Hoe verliep de samenwerking met Willems?

 

Bertrand: Ja, de communicatie met Willems was uitstekend. Ze luisterden echt naar onze wensen en zorgden ervoor dat we volledig op de hoogte waren van het proces. Ze gaven ons regelmatige updates en beantwoordden al onze vragen geduldig. Het gaf ons echt gemoedsrust tijdens het hele project.

Sabine: Ja, we konden zelfs onze contactpersoon in het weekend bereiken. Soms spraken we iets in en dan kregen we de volgende dag een telefoontje of een mailtje terug. We hebben nooit lang moeten wachten!

Bertrand: Ik zou het iedereen aanraden om met Willems samen te werken.

 

Wat maakt deze investering de moeite waard?

 

Sabine: Ik moet zeggen dat ik me veel gelukkiger voel sinds we de tijdloze leefveranda van Willems hebben laten plaatsen. Het overvloedige licht dat nu onze woonplek binnenstroomt, heeft echt een verschil gemaakt. Het heeft onze woning gezelliger en uitnodigender gemaakt. Ik kan echt genieten van de warme zonnestralen die door de grote ramen schijnen.

Bertrand: Maar om het in de zomer niet te warm te krijgen hebben we voor een gesloten plat dak gekozen. Zo blijft het lekker koel op warme of zonnige dagen.

steellook veranda

Sabine: En weet je, het geeft me ook een gevoel van ruimte. Ondanks dat we de zijgevel hebben opengebroken en een deel van ons huis hebben opgeofferd, voelt het nu ruimer dan ooit tevoren. Het licht en de luchtigheid van de leefveranda creëren een gevoel van ruimte en vrijheid.

 

Sabine en Bertrand zijn zeer tevreden met hun keuze en zouden het iedereen aanraden om met Willems samen te werken. Het is alsof de grenzen van onze woning zijn vervaagd en ze nu echt kunnen ademen in huis. Het resultaat heeft hun verwachtingen overtroffen en hun leven verrijkt op een manier die ze nooit hadden kunnen voorstellen.