Skip to content Skip to content

Een volwaardige horeca-uitbreiding

Willems Mar 1, 2024 5:00:00 AM
horeca uitbreiding door Willems Veranda's

In het rustieke landschap waar Johan en Marthe hun dagen wijden aan de landbouw, hebben ze met passie een bijzondere plek gecreëerd voor samenzijn: hun geliefde tearoom.

Naarmate hun ambities groeiden en de wens om hun gasten meer comfort en beleving te bieden sterker werd, zochten ze naar een manier om hun ruimte uit te breiden op een wijze die zowel praktisch als esthetisch aantrekkelijk was.

De ideale oplossing vonden ze bij Willems Veranda's, waar uitbreidingsmogelijkheden samengaan met innovatie en stijl.

_DSC3910 kopie

Johan: Toen we de mogelijkheden bij Willems Veranda's ontdekten, wisten we meteen dat dit was wat we zochten!

Hun keuze viel op een antracietkleurige uitvoering, ook bekend als steellook, die naadloos aansloot bij de bestaande structuur van hun boerderij en tearoom, en moeiteloos opging in het omliggende landschap.

Marthe: Deze kleur en stijl maakten de uitbreiding echt onderdeel van ons verhaal. Het blendt prachtig met de omgeving.

_DSC3859 kopie

De uitbreiding, ontworpen door Willems Veranda’s, bood Johan en Marthe niet alleen de mogelijkheid om moderniteit en functionaliteit te combineren, maar ook om alle moderne nutsvoorzieningen die een zelfstandige zaak met zich meebrengen, op een snelle en onopvallende manier te integreren. Het resultaat was een vermindering van de bouwoverlast en een strakke, moderne uitstraling voor de nieuwe ruimte.

Marthe: Dankzij Willems Veranda's konden we een ruimte creëren waar onze klanten niet alleen genieten van onze versnaperingen maar ook van het comfort en de sfeer.

_DSC3871 kopie

De realisatie van de tearoom-uitbreiding is een perfect voorbeeld van hoe een visie, in samenwerking met de juiste partner, kan leiden tot het verwezenlijken van een droom. Johan en Marthe hebben niet alleen hun ruimte succesvol uitgebreid, maar ook hun passie voor gastvrijheid en samenzijn verwezenlijkt. 

 

Johan: Het is fantastisch om te zien hoe onze droom werkelijkheid is geworden. Deze uitbreiding heeft onze tearoom getransformeerd. En dit is duidelijk ook naar de zin van onze klanten. De snelle service, de vlotte plaatsing en het minimum aan overlast bij elke verbouwing is dubbel en dik de keuze waard!

_DSC3913

Nu staat hun tearoom er niet alleen als bewijs van hun harde werk en passie, maar ook als een warme uitnodiging aan iedereen die de charmes van het platteland wil ervaren, omgeven door moderne luxe en comfort.