Skip to content Skip to content

Wat is jouw favoriete kleur voor een veranda?

kleur veranda zwart

Wat de keuze van uw stijl van veranda ook is, klassieke of moderne veranda, u kunt nu ook voluit gaan voor uw kleur van voorkeur. Willems veranda’s heeft de kennis en kunde om uw veranda op maat in de kleur te zetten naar wens. Elk onderdeel van uw veranda wordt binnenshuis gemaakt en aangepast naar de noden van de klant. Zo ook de kleur. Dit is niet onbelangrijk, omdat veel mensen al een bestaand huis hebben en graag de nieuwe woonuitbreiding, veranda, tuinkamer of pergola willen afstemmen qua kleur met de bestaande omlijsting van ramen en deuren.  

 

woonuitbreiding veranda in één

De kleuren die wij aanbieden hebben een ultra hoge dekking qua structuur, waardoor ze perfecte elk weertype aankunnen. Het is niet alleen de koude en het regenachtige weer wat uw structuur en kleur aantast, ook de zon werkt stevig in op elk type van materiaal. Daarom is het belangrijk om steeds voor de juiste en duurzame dekking te zoeken qua kleur opdat uw investering in comfort levenslang is.

Onze kleuropties omvatten 'wit', ‘crème', 'inktzwart', 'Saliegroen', 'grijs' over 'carbon, steellook' en zoveel andere kleuren. Deze duurzame selectie stelt u in staat om een kleur te vinden die het karakter en de charme uitstraalt die u zoekt. Een Willems veranda’s specialist zal u hierbij graag adviseren over het vinden van de beste kleur voor uw woning.

veranda kleur binnen

We merken ook graag op dat de kleur aan de buitenkant niet steeds dezelfde moet zijn als de kleur aan de binnenkant van de ramen, deuren of draagconstructies. Deze kleuren kunnen perfect worden afgestemd, los van de buitenkant, op het gewenste interieur van de klant.

 

WAAROM IS KLEUR BELANGRIJK?

Meerdere studies hebben aangetoond dat kleuren een diepgaand effect hebben op onze kwaliteitsbeleving, waaronder een opmerkelijk positief effect wordt gerealiseerd op uw eigen welzijn. Het beïnvloedt zelfs onbewust hoe we met elkaar en onze omgeving omgaan. Dit is een belangrijke factor om te overwegen wanneer u beslist welke kleur u in uw veranda of tuinkamer wilt hebben, vooral als u van plan bent om er veel tijd in door te brengen.

veranda kleur buiten exterieur

DE MEEST GANGBARE KLEURKEUZE

 

  - Zwart -

Krachtig en verfijnd, zwart is compromisloos in zijn vermogen om verborgen potentieel te onthullen. Een opvallende keuze voor elke huiseigenaar.

  - Wit - (gebroken zachte tinten, zoals crème en pastel)

Bekend als de kleur van zuiverheid, straalt deze evenwichtige en optimistische kleur een gevoel van openheid en vrijgevigheid uit.

  - Groen - 

Deze kleur is de keuze bij uitstek voor liefhebbers van de natuur en laat een prachtige relatie zien tussen natuurlijke harmonie en evenwicht. Het is een frequent gekozen kleur voor orangeries of tuinkamers met een romantische feel.

  - Grijs - 

Een subtiele, ingetogen keuze die van nature onafhankelijk en individualistisch ogen in hun toepassing. Deze ‘niet op de voorgrond’ springende kleur kan wel heel subtiel de structuur body geven in harmonie met ruime glaspartijen.

  - Bruintinten -

Bruin geeft een gevoel van rustiek en weerspiegelt de kleur van kracht. Deze kleur herbergt een solide gevoel in het geheel van de constructie

veranda pergola grijs bruin

Maar boven elke voorkeur van kleur is de eenheid in stijl met een bestaande woning nog van groter belang dan de persoonlijke smaak van de klant. Zorg dat bestaande omlijsting en de nieuwe veranda of tuinkamer eenzelfde kleur hebben! Dit zal uw woning onmiddellijk een meerwaarde geven dankzij het harmonische uitzicht.