Skip to content Skip to content

Tuinkamer: geniet van het groen rondom jou

Niet elke woning heeft de plaats of de omgeving om uit te pakken met een riante orangerie. Het gepaste alternatief hierop is de hedendaagse tuinkamer van Willems Veranda's. Met een duidelijke visuele verwijzing naar de orangeriestijl zijn deze hedendaagse tuinkamers een stijlvol alternatief voor wie houdt van smaak en comfort!

Een pastorij-woning heeft op zich al een uitgesproken statigheid en grandeur. Door de architecturale elementen, eigen aan de pastorij-stijl, te respecteren ontstaat er met een hedendaagse tuinkamer een mooi contrast tussen oud en nieuw. De 'steellook' geeft extra aandacht aan het tijdloze van de tuinkamer en lift de look en feel van dit historische pand mee de hoogte in.

_DSC0141-Dec-06-2022-09-53-30-0668-AM

Door onder een volume van 40m2 meter te blijven en de nok-hoogte van minder dan 4 meter te respecteren volstond hier enkel een meldingsplicht bij de gemeente. Deze tuinkamers zijn een ideaal antwoord op snelle beslissers die een hedendaagse woonuitbreiding willen. 

_DSC0108-3

Deze annex- aanbouw zorgt dankzij het overvloedige daglicht, dat dit nu de belangrijkste ruimte/ kamer is van de woning. Deze duurzame en goed geïsoleerde tuinkamer is het perfecte antwoord op de donkere leefruimtes die typisch is aan een klassieke woningstijl. De fijne aluminium dragers, zowel verticaal als horizontaal ademen een echte 'steellook' uit. Hierdoor blendt de bestaande woning de volle 100% met de hedendaagse tuinkamer.

_DSC0118-2

Een smaakvolle tuinkamer

Deze stijlvolle tuinkamer verbindt de donkere leefwereld van deze pastorijwoning naadloos met de parktuin rondom de woning. De meerwaarde is niet enkel in comfort te ervaren, maar ook in de financiële waarde van het vastgoed. Dankzij het aanwenden van de 'steellook' en het gebruik van kwalitatieve en duurzame materialen biedt deze realisatie voor verschillende decennia een ware surplus voor de bewoners als ook voor de omgeving.  

_DSC0135-2

Duurzame constructies

De basis van elke realisatie of uitbreiding is vervaardigd uit hoogwaardig materialen. Bij Willems Veranda's is het belangrijk dat elke constructie elk type weer aankan. Kwaliteit wordt bepaald door de duurzaamheid van elke constructie. Door alles zelf te maken behouden we hiermee de volle 100% kwaliteitscontrole over een project. Want per slot van rekening is een veranda, tuinkamer, pergola of woon- of zaakuitbreiding een investering voor het leven!

AFSPRAAK MAKEN