Skip to content Skip to content

Kiezen voor een woonuitbreiding of een veranda?

De nieuwste trend in volwaardige woonuitbreidingen: moderne, luxe veranda's die niet te vergelijken zijn met ouderwetse varianten. Ontdek de veelzijdigheid en comfort van deze eigentijdse uitbreidingen.

Willems Veranda-4-1

 

Je kunt bijvoorbeeld overwegen om de keuken en de woonkamer samen te trekken tot één open ruimte. De voordelen van een grote open ruimte is dat er meer natuurlijk lichtinval is en de vrijheid die men onmiddellijk ervaart door het ontbreken van muren. Wanneer je de buitenmuren ook nog eens van glas maakt, die je kan openschuiven wanneer het weer het toelaat, ben je de koning te rijk! Bedenk eens de mooie avonden tijdens de zomer of wintermaanden waar je kan genieten van de natuur op de achtergond met vrienden of familie?

 

Waarom niet gewoon een traditionele uitbreiding?

Een traditionele uitbreiding aan je huis met klassieke muren en  ramen is ook een optie. Alleen is deze optie doorgaans duurder en kruipt er gemakkelijk meer tijd in om dit te realiseren. Het resultaat is een gesloten uitbreiding, zonder veel meerwaarde voor de bewoners.

Veranda leefruimte-1

Conclusie

Wanneer je overweegt om jouw woning uit te breiden, moet je weten dat verschillende opties mogelijk zijn. Echter, als je op zoek bent naar een gezelliger, moderner en toch comfortabeler huis, en bovendien een eigen extra ruimte voor het hele gezin, dan moet je zeker gaan voor een mooie veranda, of een volwaardige woonuitbreiding van Willems veranda.