Skip to content

Een woonuitbreiding voor thuiswerk of zelfstandige beroepen

Willems Jan 15, 2021 7:00:00 AM

Een woonuitbreiding voor thuiswerk of zelfstandige beroepen.

Heden ten dage is de sociaal economische situatie van die orde dat veel mensen van thuis uit moeten werken. Zonder het al te goed te beseffen werken veel mensen in een non-productieve omgeving. Door gebrek aan privacy met als gevolg concentratie vermindering, non-ergonomisch meubilair die ‘s avonds fysiek haar tol opeist ...  Kortom, er zijn veel zaken waar men weinig of geen rekening mee heeft gehouden.

Ook wanneer de sociaal economische realiteit zich herstelt, thuiswerk behoort sinds enkele maanden tot een volwaardige optie voor de toekomst. Steeds meer zal de zaakvoerder en de werknemer hiermee rekening mee moeten gaan houden. Want thuiswerk zal een blijvende trend zijn. Dus, investeer verstandig en breid uw eigen comfort van leven en werken nu al verder uit.

Een win win situatie!

 

Uw eigen thuiskantoor

 

Wie wil nu niet de vrijheid om te werken in een eigen ruime office. Indien dit deel gaat uitmaken van je toekomstig werkpatroon, probeer dan uw werkomstandigheden optimaal mogelijk te verbeteren, om een ideale workflow te garanderen.

bureau woonuitbreiding

Meestal geniet u thuis ook niet van de comfortabele bureau’s met ontzettend veel natuurlijk lichtinval. Deze zijn op het werk meestal enkel weggelegd voor het hoger kaderpersoneel en de directie.

Nu, met een Willems woonuitbreiding voor zelfstandige beroepen of  thuiswerk, zijn deze voordelen wel haalbaar voor iedereen. Een overvloed aan natuurlijk licht bevordert uw werkprestaties zienderogen, dus waarom niet investeren in kwaliteit over de hele lijn? Jij verdient toch ook de beste werkplek, niet?

Untitled design-15

 

Voor zelfstandige beroepen.

 

Wie een zaak opstart, is niet zonder risico. De grootste kost is meestal de behuizing. Met andere woorden de bakstenen. Om deze risico’s verstandig in te perken is een Willems woonuitbreiding voor zelfstandigen het juiste antwoord. Door de sterke en in eigen atelier op maat vervaardigde constructies, is het mogelijk om grote volumes te realiseren, zonder te vervallen in muren en muren ...

Deze Willems woonuitbreidings volumes zijn zeer praktisch voor wie als zelfstandige het overzicht over zijn of haar zaak wil houden en toch ook dicht bij huis wil zijn.

bureau woonuitbreidingvergaderruimte woonuitbreiding

En wanneer je binnen enkele jaren op pensioen zou gaan, is deze woonuitbreiding een verworven luxe voor het hele gezin. Want een Willems woonuitbreiding  is een investering voor het leven!