Skip to content Skip to content

Ontdek jouw ideale woonuitbreiding bij Willems

Wanneer u op zoek bent naar een woonuitbreiding zult u vermoedelijk uw keuze laten afhangen van enkele belangrijke parameters zoals budget, oppervlakte en smaak. Er bestaan verschillende manieren van woonuitbreidingen doen; de klassieke traditionele manier met steen en mortel of de hedendaagse woonuitbreiding-mogelijkheden van Willems tuinkamers & veranda’s. Maar wat dient u als beste?

 

Een perfect op stijl geïntegreerde woonuitbreiding van Willems tuinkamers & veranda’s

De klassieke woonuitbreiding

 

Wanneer u kiest voor een klassieke woonuitbreiding, dan zult u uiteindelijk op al deze drie parameters moeten inbinden qua voordeel. Een klassieke woonuitbreiding is een omslachtige en dure manier om ruimte bij te bouwen. De draagstructuur van een klassieke bijbouw wordt gedragen door diepe of zware funderingen, om een grote massa bakstenen of beton te dragen.

Ook zal de uitbreidingswerken doorgaans langzaam gaan, gezien het uitdrogen van beton, muren en het onvermijdelijke stappenplan van bouwen.

Ook gaat u een klassieke uitbreiding tegemoet met ramen en deuren, waarbij volle muren het merendeel van het uitzicht gaan bepalen. Elke klassieke uitbreiding heeft ook een klassiek dak, wat het er niet goedkoper op maakt.

 

De volwaardige woonuitbreidingen van Willems veranda’s

Gelukkig bestaan er zeer goede en budget vriendelijke alternatieven, die helemaal geen heuse papiermolen of grote rompslomp met zich meebrengen. Er bestaan woonuitbreidingen die vooral de ruimte, het natuurlijke licht en het plezier van wonen dienen.

 

    

    De 2 in 1 realisatie

 

Een doordachte aanpak bespaart steeds véél geld.

Ten eerste: Een woonuitbreiding waar natuurlijk licht de totale gelijkvloer belicht, met een uiterst ruimtelijke beleving om in te wonen als resultaat.

Ten tweede: Een pergola geïntegreerd door hetzelfde plat dak van de woonuitbreiding door te trekken in de totale breedte van de woning. Resultaat? Op en top comfort, zowel binnen als buiten!

 

Een perfecte integratie met de natuur

 

Een woonuitbreiding om u tegen te zeggen, dankzij de grote glaspartijen en een pergola om buiten, in alle comfort van uw tuin te genieten.

Door een minimum aan ingrepen aan het bestaande gebouw, een toch zo groot mogelijk effect realiseren, is een droom voor veel mensen.

Willems veranda 4-1

Door natuurlijk licht binnen te laten, voelen ook oude stijlvolle gebouwen plots hedendaags aan, zonder verlies aan charme. Het resultaat is een ware streling voor het oog, net als voor het omliggende landschap

 

Het is bijzonder fijn om te ontdekken dat vandaag de dag deze volwaardige woonuitbreidingen hun start niet hebben gemist. Door deze hoogwaardige constructies aan te bieden als alternatief voor de klassieke woonuitbreidingen genieten steeds meer en meer mensen van een budgetvriendelijke uitbreiding. Badend in natuurlijk licht, zonder zich opgesloten te voelen zullen de woonuitbreidingen van de toekomst zijn!