Skip to content Skip to content

Moderne steellook poolhouse: stijlvol genieten

Moderne steellook poolhouse

Als ervaren veranda- en woonuitbreidingspecialist met 40 jaar expertise in het vak, hebben we de trends en ontwikkelingen in de branche van dichtbij meegemaakt.

Eén van de meest populaire stijlen van vandaag de dag is een moderne poolhouse met de steellook zoals hier duidelijk het geval is.

 

Wat is zo typerend aan deze steellook?

 

De steellook is uiterst toepasbaar voor een poolhouse, woonuitbreiding of leefveranda, dankzij zijn typerende kenmerken zoals minimalisme, grote ramen en strakke lijnen. Deze stijl past perfect bij diverse architectuurstijlen en creëert een harmonieus geheel met de omgeving.

Onze kracht ligt in het feit dat we alles zelf produceren en assembleren, wat resulteert in unieke en op maat gemaakte projecten. Door onze opgebouwde kennis toe te passen op elk project afzonderlijk, garanderen we een hoogwaardige kwaliteit en afwerking.

Ongeacht de vorm, grootte of situering van het poolhouse, aanbouw of leefveranda, onze expertise zorgt voor een naadloze integratie. De steellook biedt tevens een tijdloze en duurzame uitstraling, waardoor het een uitstekende investering is voor de toekomst.

poolhouse

 

Volwaardige woonuitbreidingen

 

Onze ervaring maakt het mogelijk om meer te bieden dan enkel een opbergplaats voor zwembadspullen met onze poolhouses. We realiseren complete woonuitbreidingen, als zelfstandige units of lichtrijke aanbouwrealisaties aan bestaande woningen. Dit geeft onze klanten de extra leefruimte en een ontspannen omgeving bij hun zwembad.

Deze aanpak heeft extra voordelen tijdens minder zwembadvriendelijke seizoenen, waarbij de woonuitbreidingen een multifunctioneel karakter krijgen.

In een mum van tijd creëer je een luxueus gastenverblijf in je tuin, ideaal voor het ontvangen van vrienden of familie.

poolhouse steellook

Bovendien vormt deze ruimte de perfecte plek voor een aperitief of intieme bijeenkomst, waar vriendschappen worden versterkt zonder ver te hoeven reizen.

Wie wil hier nu niet dicht bij het zwembad genieten? 

_DSC9739

 

Comfort opties

 

Door het aanbieden van diverse implementatie-opties, zoals lounges, volwaardige badkamers, technische ruimtes en meer, bieden we een breed scala aan mogelijkheden om de leefruimte zowel functioneel als stijlvol te maken.

moderne poolhouse

De klant heeft de vrijheid om te kiezen hoe ver ze willen gaan in het integreren van comfortverrijkende opties. Of het nu gaat om een gezellige lounge om te ontspannen met vrienden, een volwaardige badkamer om zich op te frissen na een duik in het zwembad, of een technische ruimte voor het opbergen van zwembad- en onderhoudsbenodigdheden, onze aanpak zorgt voor een naadloze en gepersonaliseerde integratie van deze voorzieningen.

badkamer poolhouse

Hier hebben we een volledige badkamer als extra module mee geïntegreerd in de bestaande draagstructuur. Eens de betonnen draagplaat ( of funderingsplaat) was uitgedroogd stond de gehele realisatie in enkele weken tijd. 

 

Duurzame constructies

De basis van elke realisatie of uitbreiding is vervaardigd uit hoogwaardig materialen. Bij Willems  is het belangrijk dat elke constructie elk type weer aankan. Kwaliteit wordt bepaald door de duurzaamheid van elke constructie. Door alles zelf te maken behouden we daarmee de 100% kwaliteitscontrole over een project. 

 

AFSPRAAK MAKEN