Skip to content Skip to content

Een leefveranda als een droomveranda!

Julia en Erik moesten met hun gezin steeds meer rekening houden met opgroeiende kinderen. De speelse drukte en de noodzaak om zich sfeervol terug te trekken na een drukke werkdag heeft hen overhaald om te investeren in een stijlvolle en kwalitatief hoogstaande leefveranda.

steellook leefveranda 

Wat heeft de doorslag gegeven om voor een woonuitbreiding te kiezen?

 

Julia: Toen Erik en ik besloten om een leefveranda aan ons huis toe te voegen, wilden we iets dat echt naadloos zou integreren met onze bestaande stijl. Het was voor ons van belang dat het niet alleen bij het huis past, maar ook bij ons terras en zwembad.

Erik: Inderdaad. Ons huis heeft zijn eigen charme, en het laatste wat we wilden, was een toevoeging die uit de toon zou vallen. We zochten naar iets tijdloos, een veranda die het comfort en de uitstraling van onze woonruimte naar buiten kon verlengen.

luxe veranda

 

Hoe ervaren jullie de realisatie van Willems veranda?

 

Julia: En oh, wat een verschil heeft het gemaakt! Nu hebben we deze prachtige, lichte ruimte waar we na een drukke werkdag kunnen ontspannen. Het is de perfecte overgang tussen ons huis en het terras met zwembad. Het voelt alsof we een extra kamer in de buitenlucht hebben waar we quality time met de kinderen kunnen doorbrengen.

Erik: Precies, en wat ik het mooiste vind, is hoe de leefveranda in elk seizoen zijn waarde bewijst. In de zomer openen we de schuifdeuren en laten de buitenlucht binnen, terwijl we in de winter gezellig binnen zitten met een warm drankje, terwijl we naar de besneeuwde tuin kijken. Het is tijdloos in zowel design als functionaliteit.

duurzame veranda

 

Wat maakt deze woonuitbreiding zo geweldig?

 

Julia: Weet je wat ik echt geweldig vind? Hoe onze leefveranda zo'n stijlvolle overgang vormt tussen onze binnenwereld en de tuin. Het voelt alsof de grenzen tussen binnen en buiten vervagen, waardoor we het beste van beide werelden krijgen.

Erik: Ja, en naast dat esthetische aspect, heeft het ons ook een extra ruimte gegeven om gewoon te chillen met de kinderen. Of het nu gaat om samen een spelletje te spelen of om een filmavond te houden, het voelt altijd speciaal aan in de veranda.

Julia: Het is ook onze go-to plek geworden wanneer we vrienden en familie over de vloer hebben. Er is iets zo uitnodigends en gezelligs aan die ruimte, en onze gasten zeggen altijd hoe zeer ze ervan genieten daar te zitten.

droomveranda

Erik: Inderdaad, of het nu een zomerbarbecue is of een winterse borrel, de leefveranda heeft zichzelf echt gevestigd als het hart van ons huis en de plek waar de beste herinneringen worden gemaakt. Het is ons eigen kleine toevluchtsoord waar we ons omringd voelen door de mensen van wie we houden.