Skip to content Skip to content

Een zwembadoverkapping op maat

Een zwembad in de tuin is tijdens de warme zomermaanden een welgekomen verkoeling …, maar het genot beperkt zich in tijd. De oplossing voor dit probleem is een zwembadoverkapping waardoor je doorheen het jaar dagelijks kan genieten van je verworven luxe. Willems biedt een op maat gemaakte, hoogwaardige aluminium zwembadoverkapping die perfect past bij de wensen van elke klant.

 

De energiefactuur laag houden

 

Naast de voordelen van het dagelijks gebruik biedt een zwembadoverkapping de klant de mogelijkheid om de ruimte van ontspanning efficiënt te verwarmen of te verkoelen volgens zijn of haar wensen. Door te kiezen voor het gebruik van grote en geïsoleerde profielen in de constructie van de zwembadoverkapping bespaar je zo ontzettend veel op je elektriciteitsfactuur. De isolatie van de profielen in combinatie met meervoudig gelaagd glas zorgen ervoor dat er geen onnodige warmteverlies optreedt, waardoor de energierekening van de klant laag blijft. De overkapping biedt ook bescherming tegen de wind, waardoor het zwembad het hele jaar door aangenaam in gebruik is.


_DSC0252-2

 

Vorm en volume op maat van de klant

 

Een ander groot voordeel van de Willems zwembadoverkapping is dat deze op maat gemaakt kan worden. Dit betekent dat de klant zelf de grootte, vorm, kleur en stijl kan kiezen die het beste bij hun tuin en huis passen. Het is belangrijk om te benadrukken dat de kleur en stijl van de overkapping een belangrijke rol spelen bij de algehele uitstraling van de tuin en het huis. Deze donkere antraciet kleur of ‘steellook’ van Willems past goed bij elke bouwstijl en voegt een elegante en tijdloze uitstraling toe.

Het in te vullen volume van deze realisatie was niet klein. Naast de lengte was ook hier de hoogte een belangrijke factor die bijdraagt tot het algehele comfort. Dankzij de stevige aluminium structuur is het mogelijk om deze realisaties te maken, zonder in te boeten aan stijl en uitstraling.

 

Voordeel in onderhoud

 

De voordelen van aluminium als materiaal zijn legio. Ten eerste is aluminium een lichtgewicht en duurzaam materiaal, waardoor het gemakkelijk te installeren en te onderhouden is. Ten tweede is aluminium een niet-corrosief materiaal dat bestand is tegen de natuurelementen en het klimaat. Dit betekent dat de overkapping geen last heeft van roest of vervorming, zelfs niet onder zeer ongewone omstandigheden. De kwaliteit van de lak is ook van hoog niveau, waardoor er geen verkleuring of afbladdering zal optreden.

 

_DSC0259-1

 

Een technisch moduleerbare realisatie

 

Een ander aspect van de Willems zwembadoverkapping is dat deze gemakkelijk in temperatuur en luchtvochtigheid te regelen is dankzij de grote partijen schuiframen. Dit is vooral handig op dagen dat de zon schijnt en de klant wil genieten van de zonnestralen.

De overkapping kan worden uitgerust met verlichting op maat en verwarming, waardoor de klant het hele jaar door van het zwembad kan genieten. De verlichting maakt het mogelijk om ook 's avonds te zwemmen, terwijl de verwarming ervoor zorgt dat het water altijd op een aangename temperatuur is. Dit is vooral handig in landen met een koeler klimaat.

 

De perfecte oase van rust

 

Een van de belangrijkste aspecten van de Willems zwembadoverkapping is de rust die het biedt aan de klant. Door het zwembad af te sluiten met een overkapping wordt er een pure oase van rust gecreëerd.  De overkapping zorgt ervoor dat de eigenaar kan genieten van het zwembad zonder gestoord te worden door het weer, insecten of nieuwsgierige blikken van buren. Ontspanning is nog nooit zo bereikbaar geweest!


_DSC0279-2

 

Toch is het ook belangrijk om te benadrukken dat een Willems zwembadoverkapping een investering is die de waarde van het huis verhoogt. Een overkapping biedt niet alleen extra ruimte en comfort, maar verhoogt ook de algehele esthetische uitstraling van de tuin en het huis. Het is een investering die zichzelf terugverdient in termen van waarde en plezier.

 

AFSPRAAK MAKEN