Skip to content Skip to content

Een stijlvolle woonuitbreiding / poolhouse

een woonuitbreiding - poolhouse

Een unieke realisatie: De multifunctionele woonuitbreiding/poolhouse van Willems Veranda's.

Onze leefruimte wordt vandaag de dag steeds kleiner qua oppervlakte. Om hier verstandig op in te spelen werkt Willems Veranda’s steeds op maat gemaakte ontwerpen die het best passen bij de individuele wensen van de klant. Vanuit deze optiek zijn we deze realisatie aangegaan.

 

Een weldoordacht compromis

Waar comfort en functionaliteit samenkomen, heeft Willems Veranda's een unieke realisatie opgeleverd: een woonuitbreiding die tevens dient als poolhouse. Dit project, een creatieve oplossing voor beperkte tuinoppervlaktes, verenigt het beste van twee werelden. Dus, waarom inboeten in ruimte en comfort?

 

In overleg met de klant, waarbij het zwembad een prominent deel van de tuin inneemt, koos Willems Veranda's voor een ontwerp dat zowel de woonruimte vergroot als een luxe poolhouse biedt. Waarom zou je niet het hele jaar door genieten van extra woonruimte, terwijl je vanaf de eerste mooie lentedagen dubbel plezier hebt van een loungeplek naast het zwembad?

 

Een duurzame realisatie

Dit stijlvolle ontwerp maakt van elk moment een feestje. Het maakt gezellig samenzijn mogelijk in een setting die elegantie en comfort uitstraalt. De combinatie van een poolhouse met een woonuitbreiding is niet alleen praktisch, maar brengt ook tijdens de zomermaanden de vakantiestemming snel naar boven bij de bewoners.

 

Een cruciaal aspect van dit project was het gebruik van corrosiebestendige materialen. Door de nabijheid van het zwembad is het essentieel dat alle materialen bestand zijn tegen vocht en chemische invloeden. Willems Veranda's koos daarom voor hoogwaardige aluminium profielen. Deze realisatie is niet alleen duurzaam, maar ook perfect geïsoleerd dankzij hun meervoudige gelaagdheid van glas. Zo blijft de temperatuur het hele jaar door aangenaam en wordt energieverlies geminimaliseerd.

 

Stijl en comfort!

Het design in antracietkleurige 'steel look' geeft het geheel een moderne uitstraling die naadloos aansluit bij de bestaande woning. Deze hedendaagse look zorgt ervoor dat de woonuitbreiding/poolhouse niet alleen functioneel is, maar ook esthetisch een aanwinst voor de woning.

 

 

De uitdaging

Voor Willems Veranda's bestond de uitdaging erin om een duurzame en kwalitatief hoogstaande realisatie neer te zetten. De eisen waren hoog omdat de woonuitbreiding dicht bij het zwembad moest komen, zonder aan comfort in te boeten. Het was cruciaal om corrosie te voorkomen in de buurt van het zwembad.

Willems Veranda's heeft met succes deze uitdaging aangepakt, waarbij gebruik werd gemaakt van hoogwaardige materialen en innovatieve technieken om een optimale en comfortabele leefruimte te creëren die bestand is tegen de invloeden van chloor en vocht. Klassiek houten constructies of onbehandeld stalen constructies zouden na enkele jaren al ernstig lijden in de nabijheid van een zwembad. Hoogwaardig aluminium biedt hier steeds de beste oplossing!

 

Deze realisatie van Willems Veranda's toont nog maar eens aan dat je met creatief denken en kwalitatieve materialen een ruimte kunt creëren die 360 dagen per jaar optimaal en comfortabel te benutten is. Het is de perfecte plek om te ontspannen, te entertainen en simpelweg te genieten van het comfort van thuis, met een vleugje luxe dat het leven net dat beetje mooier maakt.