Skip to content Skip to content

Een elegante klassieke veranda in Westende

Willems Jun 12, 2023 8:00:00 AM
Leefveranda westende

Een elegante klassieke veranda in Westende is het toppunt van genot voor Jan en Leen, die elke dag de zeelucht in hun leefruimte kunnen opsnuiven. Deze leefveranda van Willems heeft hun leven compleet veranderd en biedt hen nu de kans om dagelijks te genieten van het uitzicht op hun tuin, de duinen en de frisse buitenlucht.

 

Klant
Leen & Jan
 
Oplevering
Februari 2022
 
Project Type
Veranda

 

leefveranda westende

De veranda is niet alleen een verlengstuk van hun woonruimte, maar ook een plek waar Jan en Leen kunnen ontspannen, ongeacht het weer. Op winderige dagen biedt de veranda beschutting, terwijl het meervoudig gelaagd glas ervoor zorgt dat het zelfs tijdens de koudere maanden behaaglijk warm blijft.

Jan: "De isolatie is echt fantastisch en zorgt ervoor dat we het hele jaar door van onze veranda kunnen genieten. Het is zo fijn om  te kunnen genieten van onze tuin en de omringende duinen en ons verbonden te voelen met de natuur, zonder dat het oncomfortabel koud wordt."

klassieke veranda

Leen: "De veranda is een geweldige aanvulling op ons huis. We zijn zeer tevreden met het vakmanschap en de professionaliteit van Willems. Het is duidelijk dat zij weten wat ze doen, en dat vertaalt zich in een prachtige, hoogwaardige en elegante veranda."

Jan en Leen zijn het erover eens dat de investering in de veranda meer dan de moeite waard is geweest. Ze prijzen Willems  om hun uitgebreide keuze aan stijlen en afmetingen, waardoor ze de perfecte veranda konden vinden die aansluit bij hun wensen en de stijl van hun kustwoning.

elegante veranda

Leen: "Het is geweldig om zoveel opties te hebben en uiteindelijk een veranda te kiezen die helemaal aan onze verwachtingen voldoet. Het gevoel van ruimte en verbinding met de natuur is onbetaalbaar."

Jan en Leen raden iedereen die overweegt om hun leefruimte uit te breiden met een veranda aan om dit te doen. Ze zijn ervan overtuigd dat hun veranda een enorme meerwaarde biedt en kijken uit naar vele jaren van plezier en ontspanning in hun prachtige tuin met uitzicht op de duinen.

witte veranda

Jan: "Onze veranda voelt als een droom die werkelijkheid is geworden. We zijn Willems  enorm dankbaar voor het realiseren van onze ideale leefveranda."