Het buitenleven binnen

Woonuitbreiding met comfort het hele jaar door!

Posted by Willems|11 november, 2020

 

Woonuitbreiding met comfort het hele jaar door!

 

Een woonuitbreiding heeft zo zijn voordelen naast een genereren van een financiële meerwaarde aan het huis. Het schept ruimte, licht en rust in je huis. Deze plek wordt zonder twijfel je meest favoriete plek in huis, dankzij dat extra wat een woonuitbreiding heeft ten overstaan van een klassieke woonuitbreiding van steen. Het lichtspel van de natuur, de mooie uitzichten op je tuin en de ruimtelijke beleving is intens!

 

Moderne woonuitbreiding

 

Transparantie & comfort

De beglazing van een veranda of een woonuitbreiding bestaat uit een met Argon gelaagde dubbele tot drievoudige beglazing. Deze aanpak levert een win-win situatie op voor de eigenaars tijdens de warme zomers als zonwerend en tijdens de koude wintermaanden als hoog thermisch isolerend. 

In deze koude wintermaanden genieten we eigenlijk nog meer van het uitzicht en de natuur, als het comfort van je woonuitbreiding dit toelaat. Bij Willems veranda’s zijn de beglazingen uiterst thermisch isolerend waardoor je heel het jaar rond kan genieten van je woonuitbreiding. Wanneer je zelfs kiest voor een extra verwarming, hetzij direct of indirect, zal je dankzij deze dubbele of drievoudige beglazing niet eens inboeten aan comfort. Beter nog … op korte termijn verdien je je glas dubbel en dik terug dankzij de hoge isolatiewaarde!

 

Een orangerie als woonuitbreiding

 

 

Zonwerend of thermisch glas voor het dak moet vanzelfsprekendheid zijn, en dit om de heel eenvoudige reden dat er niet moet worden ingeboet aan comfort voor de klantklinkt het bij Willems veranda’s.

 

Weet goed waar je voor kiest, wanneer je denkt aan een woonuitbreiding of veranda. Hou het comfort en plezier goed in je achterhoofd … want daar draait het uiteindelijk allemaal om!