Skip to content Skip to content

Een woonuitbreiding met comfort het hele jaar door!

Een veranda of tuinkamer plaatsten is één ding. Maar een hedendaagse woonuitbreiding vraagt een heel ander aanpak. Een woonuitbreiding trekt bestaande ruimtes en muren open om zo ook te genieten van optimaal lichtinval dat een klassieke veranda of tuinkamer te bieden heeft. 

Niet alleen het visueel genot is een pluspunt, ook geeft een woonuitbreiding een financiële meerwaarde aan een bestaand huis. 

Het visueel genot

Een goed doordachte woonuitbreiding schept ruimte, licht en rust in uw huis. Deze open ruimte wordt zonder twijfel uw meest favoriete plek in huis. Dankzij dat extra wat een hedendaagse woonuitbreiding heeft ten overstaan van een klassieke woonuitbreiding van steen, wordt het leven veel aangenamer en kan men eindelijk gaan genieten van het steeds veranderende lichtspel van de natuur en de mooie uitzichten op uw tuin of omgeving. Deze ruimtelijke beleving is intens voor iedereen! Zo ook voor uw vrienden en familie.

 

Moderne woonuitbreiding

 

Het comfort

Dankzij  meervoudig gelaagde beglazing levert dit een win-win situatie op voor de eigenaars tijdens de warme zomers als tijdens de koude wintermaanden. In de zomer geniet je van de zonwerende eigenschappen terwijl je in  de koude wintermaanden profijt hebt door de thermische beglazing. Bij Willems zijn de opties in beglazingen voor handen.  Met uiterst thermisch isolerende beglazing geniet u heel het jaar rond van uw  veranda of woonuitbreiding. Wanneer je toch kiest voor een extra verwarming, hetzij direct of indirect, zal je dankzij deze meervoudig gelaagde beglazing niet eens moeten inboeten aan comfort. Beter nog … op korte termijn verdien je, je glas dubbel en dik terug dankzij deze hoge isolatiewaarde!

 

Een orangerie als woonuitbreiding


“Zonwerend of thermisch glas voor het dak moet vanzelfsprekendheid zijn, en dit om de heel eenvoudige reden dat er niet moet worden ingeboet aan comfort voor de klant”
, klinkt het bij Willems veranda’s.

 

De toekomst

Vandaag bouwt men helemaal anders dan een 10 jaar geleden. Door de steeds beter wordende isolatiewaarden van materialen is het voor veel mensen de norm geworden om voor grote glaspartijen te kiezen, in de plaats van klassieke muren. Maar wanneer u een bestaande woning heeft, zijn klassieke muren meestal de regel. Toch bieden sommige formules zoals de Willems woonuitbreiding een oplossing voor deze mensen. Kies voor een hedendaagse woonuitbreiding voor je bestaande woning ... je zal versteld staan van de meerwaarde voor je huidige woning.

Weet goed waar je voor kiest, wanneer je denkt aan een woonuitbreiding of veranda. Hou het comfort en plezier goed in uw achterhoofd … want daar draait het uiteindelijk allemaal om!