Skip to content Skip to content

Een zwembadoverdekking voor het leven!

Een degelijke zwembadoverdekking is steeds voorzien van materialen die de hoge luchtvochtigheid van de omgeving en de buitengewone eisen van een zwembad met gemak doorstaan.

Een zwembadoverkapping of overdekking is dus niet zomaar een veranda of een tuinkamer boven een bestaand of aan te leggen zwembad.  Deze constructies worden doorgaans ontworpen met een feilloze focus op zowel de technische als esthetische vereisten.

Informeer en realiseer uw droom

Een zwembadoverdekking heeft vele voordelen. Eerst en vooral zorgt het voor een meerwaarde van uw goed. Ten tweede zorgt het voor een behuizing, die u in staat stelt om uw zwembad heel het jaar door te gebruiken. Door een klimaatregeling te integreren is uw zwembad steeds binnen handbereik, zonder aan comfort te moeten inboeten. Ook zorgt het ervoor dat u niet meer de vervelende klusjes moet doen om het zwembad proper te houden van afgevallen bladeren. Dit mag gerust een luxe worden genoemd, die ervoor zorgt dat u zich nog enkel op het genot en het gebruik van uw zwembad kan focussen.

Ontwerp zonder titel-Dec-20-2020-09-25-15-17-AM-1

Wanneer u maar wil

U hoeft niet enkel op de zomer te wachten om te genieten van een rustige ochtend duik of om te ontspannen bij uw zwembad. Geniet het hele jaar door van zwemmen onder een elegante behuizing die u in de zomer een koel toevluchtsoord biedt en u in de winter een warm toevluchtsoord.

Uw op maat gemaakte zwembadoverdekking wordt speciaal ontworpen voor uw technische en esthetische behoeften. Het is de perfecte oplossing - of u nu uw bestaande zwembad in elk seizoen bruikbaar wilt maken, of een stijlvolle uitbreiding aan uw huis en tuin wilt.

Door de juiste balans te vinden tussen klimaatregeling en ventilatie, evenals de esthetisch en structurele integriteit, kunnen we bij Willems met kennis van zaken bijdragen aan enerzijds het uitzicht van uw zwembad en tegelijkertijd bijdragen aan de functionaliteit ervan. Door uw zwembad het hele jaar door toegankelijk te maken, wordt een duik nemen een heerlijke en comfortabele ervaring.

Het kiezen voor een technisch veeleisende constructie zoals een zwembadoverkapping is geen gemakkelijke beslissing, dus vertrouw op vakkennis met meer dan 37 jaar aan ervaring in het produceren, vormgeven en plaatsen ervan. Want weet dat een zwembadoverdekking elk weertype moet kunnen trotseren, opdat zwemmen deel kan blijven uitmaken van uw dagdagelijks sportief en gezond leven.