Skip to content Skip to content

Een woonuitbreiding in Turnhout

Willems Dec 6, 2022 11:44:57 AM
Een woonuitbreiding in Turnhout

Bij gebrek aan plaats voor onze gezamenlijke hobby besloten Sarah & Lode te kijken naar een type uitbreiding die zowel esthetisch als ruimtelijk een oplossing bood.

 

_DSC4104

 

Klant
Sarah & Lode
 
Oplevering
September 2021
 
Project Type
Woonuitbreiding

 

 

"Praktisch en stijlvol!"

 

Hun passie voor oldtimers is iets wat hun bijna dagelijks bezig houdt. Al het sleutelwerk sparen ze op in hun werkplaats, maar ééns hun oldtimer af is, mag hij gezien worden. Hiervoor hebben ze gekozen om hem binnen in huis te halen. Per slot van rekening is het ook een design dat gezien mag worden.

 

_DSC4077

 

Waarom koos u voor een woonuitbreiding?

Lode: Eigenlijk hadden we ook meer licht nodig in onze woning. Door te kiezen voor een woonuitbreiding met een glazen dak, konden we onze keuken openbreken en zo een eetplaats bij bouwen. 

 

_DSC4098

 

Hoe kwam u bij Willems veranda’s terecht?

Lode: Via een buurman in de wijk. Hij heeft al een woonuitbreiding gedaan, en die vonden wij mooi. Wij zijn gaan kijken in de toonzaal en hebben zo onze stijl kunnen samenstellen dankzij een vriendelijke verkoper. De kleuren, de stijl en het type van uitbreiden hebben zij mooi op plan gezet. Het werd al meteen duidelijk dat we ons geen zorgen hoefde te maken. Alles wat we voor ogen hadden hebben ze mee opgenomen in het plan.

 
_DSC4092
 

Hoe verliep de verbouwing?

Lode: Snel en proper. Ze zijn eerst komen kijken wat er allemaal nodig was en wat onze bezorgdheden waren. Zou konden we geen bomen uitdoen om snel en gemakkelijk te werken. Daar hadden ze een perfect antwoord voor... een gigantische grote mobiele kraan op hun vrachtwagen die alles tot aan de achterkant van het huis kon op liften. 

Op enkele weken tijd stond de hele constructie op haar definitieve poten.